dijous, 3 de setembre del 2015

CONVOCADA PER DEMÀ DIVENDRES UNA CONCENTRACIÓ A BARCELONA EN FAVOR DE L'ACOLLIDA DE REFUGIATS


La Plataforma aturem el genocidi al mar Mediterrani i Stop Mare Mortum convoquen per demà divendres una concentració a Barcelona per a demanar la creació d’una xarxa real de municipis acollidors de persones refugiades a Catalunya. La plataforma celebra que municipis com el de Barcelona es posin a disposició de les entitats per posar solucions urgents a la crisi humanitària, però veu insuficient el nombre 28 places catalanes.
Stop crida a la participació ciutadana amb una concentració i encesa d’espelmes: DIVENDRES 4 DE SETEMBRE A LES 18:30h A BARCELONA.
US DEMANEM QUE FEU ARRIBAR AQUESTA CONVOCATÒRIA ALS VOSTRES SÒCIS/ES I ALTRES ENTITATS QUE CONEGUEU. DEMANEM LA MÀXIMA DIFUSIÓ.
HEM IMPULSAT L'ETIQUETA #CATacull per a fer difusió per les xarxes. Tan de bo el divendres sigui la més usada!
 
Ves al Facebook de la convocatòria

Personalment celebro que l'Ajuntament de Barcelona hagi fet la proposta de crear una xarxa de ciutat acollidores recuperant l'experiència de la solidaritat vers les víctimes de la guerra de Bòsnia. En aquest sentit vaig publicar aquest article al Periódico el 14 de juliol en el que proposava que Barcelona i altres municipis catalans fessin de nou una campanya de solidaritat com la que va ser el Districte-11 Sarajevo.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada