dissabte, 3 de setembre del 2016

NOMÉS UNA TRENTENA DE PERSONES A LA CONVOCATÒRIA DE DEMOCRACIA NACIONAL EN FAVOR DE LA LLIBRERIA EUROPA I DELS DIRIGENTS D'AQUEST PARTIT IMPUTATS PER AMENACES A JORDI BORRÀS. 250 ANTIFEIXISTES ES MANIFESTEN AL MATEIX LLOC CONTRA L'ACTE ULTRA


Manuel Canduela fent el seu parlament

Només una trentena de persones han assistit a la concentració ultra d'aquest migdia als Jardinets de Gràcia, prop de l'ara clausurada Llibreria Europa i en favors dels dirigents de DN imputats pel Jutjat número 23 de Barcelona, mentre uns dos cents cinquanta antifeixistes es manifestaven una mica més amunt, separats pels Mossos d'Esquadra, contra l'acte ultra, sense que s'hagin produït incidents entre els dos grups.
La concentració feixista, tot i que estava convocada per una "Coordinadora Patriota contra la represión", l'ha organitzat, de fet, Democracia Nacional (DN), si bé també hi havia algun dirigent de La Falange FE. I el motiu de la mateixa era  protestar pel tancament de la Llibreria Europa i el procés contra el seu propietari, Pedro Varela, i contra el procés penal al Vicepresident de Democracia Nacional, Pedro Chaparro, i al també dirigent de DN, Jorge del Valle -que no hi han assistit-, pels qui la Fiscalia de delictes d'odi demana 5 i 3 anys de presó, per les amenaces fetes al periodista Jordi Borràs el passat 12 d'octubre a Montjuïc. 

El president de DN, Manuel Canduela, megàfon en mà, ha fet un parlament criticant la persecució dels anomenats delictes d'odi per part de la Fiscalia de delictes d'odi, en favors dels dos dirigents de DN imputats per les amenaces al fotoperiodista Jordi Borràs, i en favor de la llibreria Europa. 
Canduela ha acusat "als poders de la maçoneria, els marxisme bolxevic i el capitalisme sionista", d'estar darrera dels antifeixistes que es manifestaven i l'escridassaven des de l'altra banda de cordó policial. El dirigent ultra també ha minimitzat la crida que va fer Pedro Chaparro de donar "un capón" al fotoperiodista Jordi Borràs, al que Canduela ha responsabilitzat de l'agressió a uns militants ultres el 12 d'octubre de 2103.
Foto: Solidaridad Obrera

4 comentaris:

  1. Te cachondeas de las palabras de Canduela sobre la masonería y los sionistas, pero te guste o no, ellos tienen mucha responsabilidad en lo que ocurre en el mundo (aliándose o manipulando al islamismo) para destruir la identidad europea. ¿Quién domina las finanzas americanas y los grandes movimientos de capitales?

    ResponElimina
  2. Que los antifascistas gritasen "Españoles no, refugiados sí", debería ser tipificado como motivo de odio... Pero aquí nunca pasa nada, esto es un cachondeo, tanto España como Cataluña

    ResponElimina
  3. Otra vez Pedo Varela usando a cabezas rapadas para que le defiendan el negocio. Luego va de puro.

    ResponElimina
  4. En Soros és un dels qui han promogut i financen la crisi dels refugiats.

    El Daesh és una altra creació dels serveis secrets americans, finançat pels Saudites, que també són sionistes musulmans, i que ha jugat un paper important per debilitar els veïns d'Israel.

    Potser te'n rius de les declaracions del Canduela aquest perquè en Soros també t'ha finançat a tu, vista la feina que vas realitzar contra la ja gairebé extinta PxC. Si no és així, li hauries de reclamar part del pastís que altres associacions, col·lectius i entitats si s'han cobrat. Jajaja

    ResponElimina