dijous, 19 d’abril del 2018

JORDI DE LA FUENTE PASSA DIRIGIR LA GESTORA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA DEL VENDRELL. La manera com s'ha anunciat genera especulacions sobre la situació del partit ultra que té tres regidors a la capital del Baix Penedès i és el municipi que va resistir millor l'enfonsament de PxC a les eleccions de fa tres anys. De la Fuente, amb vincles al municipi veí de Segur de Calafell podria formar part de la candidatura al Baix Penedès. Som Indentitaris, partit creat per Anglada després de ser expulsat de PxC, crea grup a la comarca tarragonina del Baix Camp



El comunicat fet públic per Plataforma per Catalunya pel que es creava una gestora que es feia càrrec de la direcció del partit ultra al Vendrell fins les properes municipals,  i que aquesta seria dirigida per Jordi de la Fuente, ex número dos del Movimiento Social Republicano (MSR) que fa un any va entrar a PxC, ha generat especulacions sobre els motius pel que el comitè local de PxC al Vendrell, on té tres regidors, es dissolia i es creava la gestora.
Fa unes setmanes va morir un membre de l'executiva o comitè local, un altre té problemes de salut, i els altres tres són els regidors August Armengol, Araceli Bundó i Joan Maria Carrasco. El Vendrell, juntament amb Salt, va ser el municipi de Catalunya que millor va aguantar la patacada electoral de maig de 2015, quan PxC va passar del 67 a només 8 regidors a tot Catalunya. 
Al Vendrell PxC en tenia cinc i es va quedar en tres, L'enfonsament va se absolut a la demarcació de Barcelona on va passar de 47 a només un, Mònica Lora a Mataró. Ara PxC en té tres  al Vendrell, un a Mataró, dos a Salt, un a Sant Miquel de Fluvià (Girona) i una Roquetes (Tarragona). I aquesta patacada es va produir després de l'expulsió del fundador del partit, Josep Anglada, 
I la realitat de PxC aquest últim any, més enllà que Armengol continués fet la seva tasca d'oposició municipal al Vendrell i anés a les reunions de PxC i Respeto,  és que han estat De La Fuente i el retornat a PxC, Pablo Barranco, els que s'han implicat en les campanyes de PxC a diferents llocs de Catalunya.
Armengol m'ha dit que en la mesura de crear un gestora no hi res més que la necessitat de posar al front del grup local i comarcal una persona amb experiència com De la Fuente. De la Fuente, considerat fa uns anys als àmbits ultres o identitaris com "nacional-boltxevic", té vincles personals amb el municipi veí de Segur de Calafell i va estar a punt de presentar-s'hi i encapçalar una llista pel partit nacional-revolucionari MSR a les municipals de 2011. Ara caldrà veure si més a més de liderar la gestora del Vendrell, formarà part o no de la candidatura de l'any vinent. De la Fuente, llicenciat en Ciències Polítiques també ha estat reorganitzant els grups de PxC al Maresme.  


Armengol i De la Fuente diumenge passat a Segur de Calafell


SOM IDENTITARIS, PARTIT DE JOSEP ANGLADA, CREA GRUP A LA COMARCA TARRAGONINA DEL BAIX CAMP
Segons ha anunciat Som Identitaris, partit polític del regidor vigatà, Josep Anglada, fundador de Plataforma per Catalunya que fou expulsat, el partit ha creat grup al Baix Camp de cara a presentar-se a les municipals de l'any vinent. El grup comarcal està dirigit per l'enginyer industrial, Carles Crescentí.  
 Crescentí i Anglada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada