dimecres, 15 de maig del 2019

"HEM VINGUT PER QUEDAR-NOS I VOTAREM CONTRA EL FRONT POPULAR DEL PSOE, ERC I BILDU", DIU ABASCAL A L'ACTE D'AQUEST VESPRE A TORRE BARÓ ON HAN INTERVINGUT TAMBÉ, L'ULTRACATÒLIC IGNACIO GARRIGA, CANDIDAT A L'AJUNTAMENT, I J BUXADÉ, CAP DE LLISTA A LES EUROPEES. L'acte es va anunciar ahir i s'ha fet amb un gran dispositiu de la BRIMO que ha separat als antifeixistes i joves del barri

Unes dues-centes cinquanta persones han assistit a l'acte electoral d'aquest vespre a la biblioteca i centre cívic de Torre Baró, a Barcelona, en el que han intervingut el president del partit, Santiago Abascal, el cap de llista a les europees, l'advocat de l'estat, Jorge Buxadé, i l'acaldable per Barcelona i ja diputat, l'hispano-guineà resident a Sant Cugat del Vallès, Ignacio Garriga.  A Torre Baró Vox va obtenir prop d'un 7% per cent dels vots a les eleccions generals del mes passat, el doble de la mitja de Barcelona.

L'acte es va convocar i anunciar ahir, cosa que no evitat que hi hagués una concentració antifeixista o de la CUP a pocs metres (sembla que tenien previst des de fa dies un acte per avui sobre habitatge allà mateix), mentre un centenar d'adolecents i joves, molts d'origen o família immigrant, eren a la terrassa de l'edifici del davant fent crits també contra els polítics ultres uns, i altres semblaven més aviat meravellats per l'espectacle de furgones de la BRIMO, ambulàncies, concentració antifa, agents de paisà, i una comitiva de cotxes negres amb els vidres tintats que portaven als candidats i al ja cap del grup parlamentari de Vox al Congrés. 


Santiago Abascal, amb Buxadé darrera es fa un selfi amb un seguidor en sortir de l'acte

El primer en intervenir ha estat el diputat i candidat a l'alcaldia de Barcelona, Ignacio Garriga, que sense utilitzar com és habitual en ell, ni una sola paraula en català, ha lloat la ciutat de Barcelona pel seu passat, si bé que segons ell, "ara està governada per comunistes i separatistes que, volen continuar tancant la imatge i la història" de la ciutat  amb Ada Colau, que "odia Barcelona", i ha convertit la ciutat en un feu del "turisme d'heroïna" i ha fracassat en la política d'habitatge. Garriga ha criticat també les "taxes abusives" de la ciutat, on "obrir un negoci és impossible". I pel que fa als altres candidats ha qualifica a Manel Valls com "el francès que ens diu que hem de fer i què no i ens deprecia", al qui ha desitjat que l'endemà de les eleccions marxi cap a França per la Jonquera.
Garriga ha afirmat que "si els nostres avantpassats veiessin en què han convertit Barcelona, s'aixecarien de les seves tombes". I ha acabat amb l'habitual  "Que Dios os bendiga y también bendiga a España!".
Ignacio Garriga que ha acabat la seva intervenció amb l'habitual "¡Que dios os bendiga!"


Per la seva banda el cap de llista a les europees, l'advocat de l'estat, Jorge Buxadé, ha dit que Vox és l'única alternativa a tota la resta de formacions polítiques. Ha apel·lat a la batalla de las Navas de Tolosa en la que es va aturar als musulmans, i ha criticat que Frontex vulgui, amb deu mil policies finlandesos i d'altres nacions, encarregar-se de defensar les fronteres espanyoles. I ha proposat que es contracti deu mil nous Guàrdies Civils que ja sabran fer-ho ells. Anem a Europa per dir "que ningú ens ha de dir què podem i no podem fer, ni aquina hora ens hem de llevar ni que podem plantar o pescar". Sobre que serà el primer que farà a Brusel·les ha dit que tothom ja ho sap. Demanar la modificació d el'euroordre i l'empresonament de Puigdemont.
 Buixadé fortament aplauidit
Per la seva part Santiago Abascal ha afirmat que "Vox ha vingut per quedar-se i "votar en contra del Front Popular de Pedro Sánchez amb ERC i Bildu, en el que Podemos és ja només la comparsa". S'ha definit com la veu de molts espanyols que se sentiuen abandonats i als que va arribar el missatge de Vox i ara ja no estaran més sols. 
I pel que fa a Catalunya ha criticat al PP i Ciudadanos per no haver fet fa un any un 155 de veritat modificant el sistema educatiu i tancant TV3. I en relació a la imputació d'ahir dels directius d ela cadena per part del Jutjat número 13, ha afirmat que els jutges als final senpre donen la rao a Vox.
 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada