diumenge, 5 de setembre del 2021

La Fiscalia de Tarragona demana 3 anys de presó a l'ex dirigent de Democracia Nacional Joven, Juande Haro, i per un altre militant per les seves intervencions en el canal de ràdio digital que tenia DNJ

                         



La Fiscalia de Delictes d'Odi de Tarragona demana 3 anys de presó i inhabilitació pel sufragi passiu, i 4.000 euros de multa, per l'ex dirigent de Democracia Nacional Joven, Juan de Haro i un altre ex membre de l'organització, per diverses afirmacions fetes en el programa Rebélate del canal de radio digital d'aquest grup. El Jutjat d'Instrucció número 1 de l'Audiència Provincial de Tarragona ha decretat l'apertura del judici oral, que s'haurà de celebrar els propers mesos. El Fiscal li atribueix un delicte d'incitació o provocació a l'odi, la violència i la discriminació, tipificat en l'article 510 del Codi Penal. De Haro ja va ser jutjat fa un any per unes altres declaracions en aquest canal de ràdio digital, en les que afirmava que calien més accions com l'atac de Blanquerna i va ser absolt.

Juan de Haro té diverses causes pendents de judici, entre les que destaca la referent a la campanya contra la mesquita del carrer Japó de Barcelona, per la que la fiscalia li demana 6 anys de presó. Causa penal en la que també estan processats altres onze militants de Democracia Nacional.  Sigui per la reiteració de causes judicials i judicis pendents, sigui per l'abandonament de la militància d'alguns dels seus dirigents, Democracia Nacional ara està de fet inactiva a Catalunya.

                                                        
Juan de Haro




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada