dimecres, 9 de maig del 2012

VILA D'ABADAL CULPA DELS INCIDENTS I LA TENSIÓ A LA CUP

Vila d'Abadal culpa dels incidents, agressions i tensions de les últimes dues setmanes a la CUP i a gent "vinguda de fora" que va a Vic a manifestar-se, que no són qui per dir-nos "qué hem de fer els vigatans" Nega el caire racista de l'agressió a un dona d'origen equatorià i als seus fills i nebots, insultada, escopida i colpejada per un conductor, al crit de "Inmigrante de mierda, vete a tu país!" Donat que diu que, segons la Guàrdia Urbana, aquesta agressió feta per un conductor, quan la dona es va aturar en un carrer de dos carrils per recollir la seva filla, no és racista, quin és el codi de la Guàrdia Urbana? Bé que la gran part dels policies municipals voten a l'Anglada "perquè baixa el fums als moros" ja ho sap tot Vic. La dona va ser atesa d'una ferida al pit a l'hospital, i ell i el seu nebot van ser també escopides al carrer.
L'alcalde diu que s'ha traspassat una línia vermella a causa de la gent de fora de Vic que ha vingut a manifestar-se. Evidentment que va ser un error anar el dia 24 sota casa d'Anglada, però els qui eren allà sota eren vigatans o osonencs, encara que uns fossin joves independentistes, com els Sr. Alcalde, i altres -no són imcompatibles les dues coses-, siguin de famílies originàries del Magrib. La línia l'ha traspassat ell legitimant una i altra vegada a Anglada. I la va traspassar -un cop més-  Anglada el dia 22 d'abril passades les 8 del vespre.
Vila d'Abadal no fa ni una sola critica a Josep Anglada que segons els testimonis que va recollir El 9 Nou, en estat sembla begut, al crit de "Moros de merda!" va agredir dos joves que van ser atesos a l'hospital. Evidentment governar i obtenir la majoria gràcies a Anglada, té un preu!
Link entrevista Vila d'Abadal a Canal Taronja



                 Imatge de l'entrevista de David de Dios a l'alcalde de Vic

Link de la segona agressió d'aquells dies a Vic, que segons l'alcade no és racista.

1 comentari:

  1. Aquest senyor és un egòlatra que quan s'estampi amb la seva candidatura a manar dins Unió veuràs com s'aferra a l'alcaldia més encara... al preu que faci falta, com ja demostra.

    ResponElimina