dimecres, 5 de març del 2014

P P PEÑA NO DECLARARÀ DEMÀ A BCN, EN TENIR A AQUELLA HORA LA VISTA DEL RECURS A LA PROHIBICIÓ DE LA MANIFESTACIÓ SOBRE MELILLA A LAVAPIÉS. ANDRINO DE FALANGE DEMANA DECLARAR DES DE MADRID. Peña anuncia que volen fer candidatura europea sense DN al marge de SOLUCIONA

Pedro Pablo Peña, president d'Alianza Nacional, que havia de comparèixer demà a la Fiscalia de Barcelona  juntament amb Manuel Andrino de La Falange, per les declaracions que van fer a Barcelona  el 12 d'octubre passat a Montjuïc, m'acaba de comunicar que no s'hi presentarà donat que a aquella hora ha de ser a la Secció Novena del Tribunal Superior de Justícia de Madrid on es veurà el recurs d'Alianza Nacional a la prohibició de la manifestació convocada per dissabte al barri de Lavapiés, sota el lema "Alto a la invasión", en resposta a l'entrada d'immigrants a Ceuta i Melilla.
Peña ha comunicat a Fiscalia de Barcelona que no hi serà present en prevaldre la citació d'un tribunal superior per un tema que no es pot ajornar en ser la manifestació dissabte. M'ha deixat clar, però, que ell sí que vol declarar a Barcelona i que, com es diu en el comunicat que va fer públic fa uns dies, es reafirma en tot el que va dir.

Pel que fa a Manuel Andrino, Jefe Nacional de La Falange, que també ha estat citat, acaba d'enviar un exhort a la Fiscalia de Barcelona demanant declarar des de Madrid. Probablement encara que no rebi resposta de la Fiscalia de Barcelona, sembla que demà no s'hi presentarà. (no ho he pogut confirmar!)

LA ESPAÑA EN MARCHA CONTINUA AMB LA VOLUNTAT DE FER LLISTA A LES EUROPEES TOT I QUE DEMOCRACIA NACIONAL VAGI AMB SOLUCIONA.

D'altra banda Peña m'ha manifestat que continuen amb la voluntat de fer llista a les europees com la España en Marcha  tot i que Democracia Nacional ha apostat per presentar-se amb SOLUCIONA. (Llegir acualització de sota sobre l'ingrés de M Bernad de Manos Limpias a Soluciona)

Per Peña no era acceptable "que nosaltres poséssim els militants i la gent, i SOLUCIONA el candidat". Ahir el Nudo Patriota Español ja va fer un comunicat lamentant la postura de Democracia Nacional. Avui La España en Marcha ha fet un comunicat signat per                        
Pedro Pablo Peña, el passat 12 d'octubre. Demà no vindrà en ser a la vista per la prohibició de la manifestació  de Lavapiés

 Andrino, de La Falange (a sota), ha demanat declarar des de Madrid

--------------------
ACTUALIZADO jueves 6 de marzo: Miguel Bernad, persidente de Manos Limpias ha ingresado en SOLUCIONA. Hace 9 meses se especulaba 
que Bernad impulsaría una lista de cara a las europeas con el presidente de Partido X La Libertad (PxL), José María Ruiz Puerta. Habrá que ver si Ruiz Puerta, liberado del lastre de Josep Anglada apoya o no a SOLUCIONA.

1 comentari:

  1. Madre mía, se propone una candidatura unitaria y algunos la rechazan frontalmente sin sentarse ni siquiera a negociar. ¿No será que algún lidercillo, antiguo abogado defensor de la trata de blancas a través de la prostitución, tiene bastardos intereses y está mas por romper la unidad patriota para así recibir el sueldazo del estado al que dice combatir?

    ResponElimina