divendres, 4 de novembre del 2011

Presentació a Girona, malgrat el diluvi....

Informació Diari de Girona presentació a Santa Eugènia per Girona i Salt

Publicació Presenten ´Xenofòbia a Catalunya´

 

 marc martí
El Centre cívic de Santa Eugènia- Can Ninetes de Girona es va omplir de gent per assistir a la presentació del llibre "Xenofòbia a Catalunya" del periodista Xavier Rius Sant. La presentació, organitzada per Codenaf (Cooperació i Desenvolupament amb el Nord d'Àfrica), va anar a càrrec del periodista de Diari de Girona Jesús Badenes i del mateix autor del llibre. Rius analitza l'arribada de la immigració estrangera a Catalunya, la gestió que van fer les diferents administracions, el sorgiment de veus i partits xenòfobs i els conflictes i polèmiques que s'han produït en llocs com Vic, Badalona o Salt.
........------------------
----------------------------------------------------------------------------


Van assitir 40 persones malgrat la pluja aclaparadora que va començar mitja hora abans. Entre els assitents hi havia regidors i exregidors de Girona i Salt del PP, PSC, Grup Mixte (ex PxC) i Independents per Salt-CUP i membres de diferents col.lectius saltencs i gironins.
Aquest  acte no es va poder fer a Salt a casua dels inexistents actes de Cinquè aniversari de la Biblioteca Iu Bohigas, que havien d'ocupar la biblioteca i els altres equipaments de Salt aquesta setmana i l'anterior, o potser a causa que el regidor Robert Fàbregas i l'alcade, Jaume Torramadé, no tenien tinta per signar el permís o denegar-lo.


Gràcies a CODENAF per organitzar l'acte, al Jesús Badenes per presentar-lo, i al Naser de CODENAF per fer les fotografies.  ... I a Guillem Terribes, de la Llibreria 22, per portar els llibres.








Notícia al Punt Avui

societat

Contra la xenofòbia


Presentació del llibre de Xavier Rius
1
El periodista Xavier Rius va presentar ahir al centre cívic de Santa Eugènia el seu llibre Xenofòbia a Catalunya en què explica els perills de les manipulacions en què es pot caure en la qüestió dels immigrants en temps de crisi econòmica.
Darrera actualització ( Divendres, 4 de novembre del 2011 02:00 )

Article a Tot Salt. Clica aquí: Article Tot Salt

Comentaris al twitter de Jesús Badenes i I. Pineda 
Iolanda Pineda Balló
Xavier Rius presenta el llibre Xenofobia a Catalunya al Centre Civic Can Ninetes a Girona. Un llibre absolutament necessari

Retwitteado por


1 comentari:

  1. hola xavier ..... bon dia , molt bo el article del 9 nou , el món necessita pau i hem de treballar per a això ..... gracies 11-11-11

    ResponElimina