dissabte, 13 de juliol del 2013

ELS BOIXOS NOIS APROFITEN LA POLÈMICA DE GUARDIOLA, PER RECORDAR A ROSELL EL PACTE QUE VAN FER PER TORNAR AMB PRIVILEGIS A LA GRADA. És el primer comunicat del grup ultra després de la lleu condemna dels Casuals.

Els Boixos Nois han aprofitat les declaracions de Guardiola sobre l'actitud del president del Barça Sandro Rosell, per fer un comunicat en el que més a més de criticar Guardiola i Laporta (clica),  recorden a Sandro Rosell la seva voluntat de reaparèixer al camp com a grup a la Grada Jove, tal com havien pacta amb Rosell. Així el comunicat diu "Seguim amb la nostra idea de crear aquesta grada, la nostra posició oberta de col·laboració i enteniment, segueix sent la mateixa i sobretot, volem recordar en el referent al president més indigne que ha passat pel nostre club (Laporta), que cap soci del Barça mereix tornar a passar vergonya per algú com ell"

Aquest és el primer comunicat que fan el Boixos després del que van fer amb motiu dels incidents del 26 de febrer quan membres dels Boixos Nois -segons Mossos d'Esquadra- van llançar tres bengales al camp i els seus accessos contra contra els Ultra Sur i altres simpatitzants del Madrid i agredissin a un membre del servei de seguretat. 

En aquell moment els Boixos i el seu grup més violent -segons la policia- els Casuals, estaven obtenit unes 80 entrades per partit a només 10 euros, gràcies al pacte que havia fet Rosell amb Lluís Sureda el maig de 2010 durant la campanya per la presidència,  per normalitzar la seva entrada organitzats al camp i la creació de la nova Grada Jove. L'anterior president Joan Laporta havia acabat amb tots els privilegis enconómics, logístics, de transport i d'entrades vers els Boixos i el seu domini de Gol Nord, cosa que va motivar fins i tot que Laporta patís tota mena d'amenaces.

Rosell que inicialment havia negat aquest pacte amb els Boixos, va reconèixer més tard que "perdonar és un valor".  La creació d'aquesta Grada Jove amb els Boixos havia estat fortament criticada pels mossos que consideraven Lluís Sureda com una persona perillosa. Però el llançament d'aquestes bengales va motivar que Rosell es fes enrere en el projecte de crear la Grada Jove amb els Boixos.

 Foto, El País. Bengales dels Boixos Nois contra seguidors del Madrid

              PRIMER COMUNICAT DESPRÉS DE LA SENTÈNCIA SUAU ALS CASUALS 
El comunicat signat ahir és també el primer que fan els Boixos després de la sentència condemnatoria de 13 anys de presó a Ricardo Mateo dels Casuals, que segons la policia dirigia els Boixos des del bar Virginia (clica), des d'on comandava  una xarxa d'extorsió discoteques, robo amb violència, tràfic de drogues i agressions que sovint perpetraven els "minicasuals", nois molt joves dels Boixos. 
El judici va ser tot un espectacle del què no hauria de ser un judici provocant una baralla entre els encausats i els mossos a la sala (clica), i testimonis que es desdeien o no compareixien.  La fiscalia demanava per Mateo 130 anys de presó i altes penes per més membres dels Casuals, però finalment les condemnes foren molt benignes i la majoria absolts. Entre el jutjats estaven els dos fills del subhaster ultradretà Alberto Royuela, Santiago i Mauricio. Santiago Royuela, havia estat condemnat l'any 2005 a 6 anys de presó per un atemptat terrorista d'extremadreta. I prèviament tant el pare Royuela, com el fill Santiago, havien format part de Plataforma X Catalunya, portant Santiago la pàgina web de PxC i de Josep Anglada.
També resulta condemnat un tal Javier Gómez Montero, que sembla ser el germà de Juan Gómez Montero, portaveu de PxC a Santa Coloma i antic militant d'Estado Nacional Europeo 

La lleugeresa de les penes imposades en comparació al que demanava la fiscalia ha donat aire als Casuals que, segons fonts policials, dominen la penya dels Boixos i ara han aprofitat el comunicat amb motiu de les declaracions de Guardiola contra Sandro Rosell per recordar que volen recuperar l'espai que tenien al Gol Nord abans de Laporta, quan eren capaços d'aconseguir sota amenaça el que fos. Així van aconseguir que tot el camp guardés silenci  el 1997 en homenatge al seu líder Sergi Soto, mort en estranyes circumstàncies (clica) i qua havia estat jutjat per justificar a Informe Semanal matar a immigrants, homosexuals i travestits. De fet a la web dels Boixos té una pàgina d'homenatge als líders mort, on té en un lloc destacat a Soto.




Clica per llegir el comunicat al web dels Boixos Nois
COMUNICAT DELS BOIXOS NOIS:
La tornada a escena dels qui no accepten que ja son història, sempre és notícia… alguns no van pensar que la fama i els diners se’ls hi acabarien tan de pressa després de ser president i d’ altres que pregonen el seu barcelonisme i catalanisme ara fan declaracions que conviden a la controvèrsia i busquen trencar la massa social barcelonista. Per sort és una etapa tancada i ja queda lluny la vergonya d’haver tingut un president que només va buscar una plataforma per fer carrera política, lucrar-se a nivell personal i aconseguir notorietat als mitjans de comunicació a base de mentides i un entrenador que ara des d’un equip rival no respecta el que per ell sempre ha sigut el més important a la seva vida.

Laporta, Cruyff i Guardiola, per sort ja formeu part del passat.

La excel·lència esportiva va fer que molts miressin cap a un altre costat davant la gran fractura social que s’estava produint. Aquest problema encara avui dia, no s’ha solucionat. El club no obra portes a l’enteniment, els mitjans de comunicació difamen buscant la notícia fàcil i els Mossos d’Esquadra són els amos dels accessos del club que paguem els socis, tot requisant material i multant per coses absurdes.

La nostra Penya Barcelonista s’ha caracteritzat per cercar la manera de recolzar, animar i col·laborar amb el club des de fa més de trenta anys, independentment a qui el dirigís. Malgrat que l'actual directiva tampoc es mostra amb ganes d’activar l’animació a l’estadi, devem reconèixer l’intent.

Mitjançant aquest comunicat volem reiterar quina és la nostra posició, des de fa ja molt de temps.

La penya Barcelonista Boixos Nois es va comprometre a un pacte de col·laboració per tal de crear un gran focus d’animació evidentment imprescindible al Camp Nou, basant-se al respecte i la No Violència.

Actes puntuals que per interessos creats es van relacionar amb el nostre grup van fer que aquesta iniciativa no arribés a bon port. La sana intenció de crear una Grada Jove sense exclusions, segueix sent la nostra prioritat i només cal recordar que la gran majoria dels nostres membres entren habitualment al Camp Nou amb l'única salvetat de que no existeix l'opció d’agrupar-se per animar.

La quantitat de socis joves amb ganes de donar suport a l’equip partit a partit és cada cop més gran i cada temporada sense aconseguir unificar aquesta força és un altre any d’un estadi mort, només camuflat per alguns mosaics i l’animació puntual a partits vitals.

Per tot això, seguim amb la nostra idea de crear aquesta grada, la nostra posició oberta de col·laboració i enteniment, segueix sent la mateixa i sobretot, volem recordar en el referent al president més indigne que ha passat pel nostre club, que cap soci del Barça mereix tornar a passar vergonya per algú com ell.

1 comentari:

  1. Seria interesant que es documentés un mica a l'hora de fer certes afirmacions...
    El paquet d'entrades no era per Boixos Nois ni per Casuals en concret, sinó pel conjunt dels grups d'animacio (8 grups) per tal d'unir al jovent de Can Barça per animar...
    Els Boixos Nois no van reconeixer el llençament de cap bengala dins l'estadi i els centenars de cameres de l camp Nou no ho van enregistrar... Que estrany...
    Sergi Soto era membre dels Boixos Nois i com a membre del grup, te el seu lloc a la nostra memoria i a la web, com la resta de companys que ens ham deixat.
    Deixeu de manipul.lar...

    ResponElimina