diumenge, 22 de febrer del 2015

PxC ANUNCIA QUE ES PRESENTARÀ A MÉS DE 85 MUNICIPIS

Mentre el projecte de Plataforma Democràtica per Catalunya, pendent del seu primer congrés i la marxa de Jaume Farrerons, sembla que no acaba de cuatllar (Anglada segurament es presentarà a Vic per Plataforma Vigatana), Plataforma X Catalunya va celebrar ahir a Mataró el seu Consell Nacional, anunciant que ja té tancades candidatures a 85 municipis catalans. Fa quatre anys es va presentar a cent, i va obtenir 67 regidors. 
Tot i que al menys 20 del 67 regidors que va obtenir ja no continuen a PxC, ha recuperat al fundador de PxC, Mateu Figuerola, regidor de Cervera que fa sis anys va deixar PxC enfrontat amb Anglada i amb altres membres que continuen a la direcció actual.
Actualment Josep Anglada i la direcció de PxC tenen una dotzena de querelles i denúncies creuades, sigui per la legalitat de la destitució d'Anglada,  per la difusió de mails personals del fundador de PxC, per la suposada apropiació de diners per part d'Anglada, o pel suposat intent de provocar un accident de trànsit a Anglada, fet pel que el Secretari General, Robert Hernado i altres membres de l'executiva tenen una ordre d'allunyament i estant imputats per conspiració per atemptar contra càrrec públic.
Tot i que en el comunicat difós avui, afirmen que esperen superar el 67 regidors alguns dirigents i regidors de PxC reconeixen en privat que part dels seus votants, sobretot a les ciutats, poden decantar-se ara per Podemos o Ciutadans en haver sortit la immigració de l'agenda política i mediàtica. D'aquí potser l'interés d'impulsar o sumar-se al moviment islamòfob PEGIDA que ja ha anunciat una propera manifestació o acte públic a Catalunya.   PxC està agermanada o federada al Partido X La Libertad de J María Ruiz Puerta, últim president de la neonazi CEDADE i advocat de Manos Limpias contra Garzón

A Vic i a altres municipis com Esparreguera, també es presentarà SOM Catalans, impulsada per ex dirigents de PxC favorables a la independència de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada