dissabte, 11 d’abril del 2015

VA ANAR DE NÚMERO 4 A LA LLISTA DE PxC PER CANOVELLES EL 2011, L'ÚLTRA EMPRESONAT PER COL·LABORAR AMB EL GRUP GIHADISTA DE TERRASSA?

Diego José Frías Álvarez, el militant d'ultradreta empresonat per col·laborar amb el grup gihadista de Terrassa desarticulat aquesta setmana i que va ser cap de llista del Movimiento Social Republicano (MSR) per Lleida a les eleccions catalanes de 2006, podria ser la mateixa persona que va anar ara fa quatre anys de número 4 a la llista de Plataforma X Catalunya a les eleccions municipals de Canovelles.

Diego José Frías Álvarez, portava de número 2 a la llista del MSR a Lleida el 2006, a Ricard Buñuel Baqué, amb qui sembla que tenia una bona amistat. Buñuel Baqué va encapçalar la llista de PxC a Canovelles el 2011 i va entrar a l'ajuntament com a regidor. En aquella llista hi ha de número 4 un tal "Diego José Fría Álvarez". Segons m'han dit diverses persones, aquesta persona és la mateixa que s'havia presentat a la llista del MSR amb Buñuel el 2006, però per un error en el butlletí de la província i la papereta, va sortir el primer cognom sense la "s". 

Fonts de PxC m'han negat que tot i que l'ara regidor Buñuel hagués anat de número 2 a la llista del MSR amb l'empresonat Diego José Frías Álvarez, aquest sigui la mateixa persona que el 2011 va anar de número 4 a la llista de PxC de Canovelles darrera de Buñuel. 
 Candidatura del MSR per Lleida el 2006 on Frías va de n 1, seguit de Ricard Buñuel Baqué.
Candidatura de PxC a Canovelles a les municipals de 2011 on el que va ser n 2 per Lleida del MSR, Ricardo Buñuel Baque, encapçala la llista i porta de número 4 un tal "Diego Jose Fria Alvarez" que fonts de la ultrdreta em diuen que és el detingut i empresonat aquesta setmana, si bé per un error en el Butlleti Oficial de la Província va sortir amb el primer cognom sense la "s" final. PxC diu que són dues persones diferents.

 El jutge de l'Audiència Nacional, Santiago Pedraz, va decretar ahir l'ingrés a presó de Diego José Frías Álvarez, imputat per un delicte de col·laboració amb el grup terrorista "Fraternidad Islámica" i un delicte de tinència i dipòsit d'armes si explosius. 
Segons la instrucció feta pels Mossos d'Esquadra Frías i Antonio Sáez Martínez, ara Alí, haurien planejat atemptar contra una llibreria jueva de Barcelona i va passar armes i municions al grup gihadista. 




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada