dilluns, 2 de novembre del 2015

REUNIÓ A VALÈNCIA D'ESPAÑA 2000, PxC i PxL DE CARA LA CREACIÓ DE LA FEDERACIÓ ULTRA O IDENTÀRIA. Reapareix l'anterior Secretari General de PxC, Pablo Barranco, que va dimitir i deixar Plataforma fa 5 anys, lamentant que Anglada confiés en persones de la talla de "Mortadelo i Filemón". L'absència de R Hernando, actual Secretari General, genera especulacions



El passat dissabte va tenir lloc a la seu d'España 2000 a València, una nova reunió de dirigents de Plataforma X Catalunya, Partido X La Libertad (PxL) i España 2000, de cara a construir una federació de partits ultres, identitàries o social-populistes. Projecte que es va decidir després de la gran punxada electoral de PxC a les municipals de maig, el fracàs de PxL, la davallada d'España 2000 a València i la forta pujada d'España 2000 al Corredor d'Henares, a la comunitat de Madrid, on van obtenir sis regidors liderats pel regidor d'Alcalá de Henares, Rafa Ripoll`. Ripoll fa un mes va ser nomenat nou president d'España 2000 en substitució de l'últra històric valencià, José Luis Roberto.

A la reunió hi van assistir, seguint l'ordre de la fotografia,  David Parada, Secretari d'Organització de PxC,  Eduardo Arroyo de PxL (ex dirigente de CEDADE), Xavier Simó (ex president interí de PxC), José María Ruiz (president de PxL), Itziar Riesgo  (ex regidora de Galapagar de PxL i Iniciativa Habitable), August Armengol (nou president de PxC), José Luis Roberto Navarro (ex president i fundador d'España2000, Rafael Ripoll (regidor d'Alcalá i president d'España 2000), Pablo Barranco (ex Secretari General de PxC, ex regidor de Vía Democrática a St Just, i candidat de VOX a les europees), Soledad Díaz Expósito i Christian Jorge Ruiz Reguant (ex Secretari General de la neonazi CEDADE).
Pablo Barranco és l'anterior Secretari General de PxC, que va deixar el partit l'octubre de 2010 quan se'l va relegar al número 10 de la candidatura per Barcelona de PxC a les eleccions catalanes. Barranco havia estat mesos rebent insults i amenaces públiques i anònimes per part d'altres dirigents de PxC, va abandonar Plataforma denunciant que Anglada estava rodejat de personatges de l'alçada de Mortadelo i Filemón. 
I la seva presència ha generat tota mena d'especulacions, que també s'han fet per l'absència a la reunió del Secretari General de PxC, Robert Hernando. Fonts de PxC han negat que la seva absència, signifiqui que Hernando es distancii de PxC tal com han fet altres dirigents i ex regidors. Hernando està actualment imputat, amb altres dos dirigents de PxC, per la temptativa d'atemptat i homicidi a Josep Anglada.
Pablo Barranco, que tenia un discurs més educat i fonamentat que la majoria de dirigents de PxC i domini d'idiomes, en deixar PxC, va crear Vía Democrática que tot i presentar-se a les municipals de 2011 a nou municipis catalans, només ell va sortir escollir regidor a Sant Just Desvern. Posteriorment va entrar a VOX anant a la llista de les eleccions europees.

Aquesta trobada de dissabte és un pas més per la construcció d'una federació -o potser d'una nova sigla- que desitja ocupar a Espanya un espai similar al del Front Nacional francès. 
Fa dues setmanes, el fundador de PxC, Josep Anglada, va registrar la sigla Front Nacional Identitari amb la intenció d'ocupar aquest mateix espai de cara a les municipals de 2019. 

J M Ruiz Puera (PxL), Rafa Ripoll (España 2000) i August Armengol (PxC)
Pablo Barranco, a la dreta de la imatge, va ser candidat per VOX a les europees

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada