diumenge, 1 de gener del 2017

289.527 VISITES AL BLOG EL 2016. Els articles més vistos són l'entrada de J.de la Fuente a PxC (4.028), la detenció del líder de Ultras Sur, Ó del Pino, (3.498), i la manifestació contra el tancament de la llibreria Europa (3.432). Però donat que si s'entra per la pàgina d'inici no es contabilitza cap article o pàgina concreta, el nombre de lectures de cada article és superior. L'article publicat al Punt Avui "El califat recula, el missatge no" després de l'atemptat de Niça ha tingut al blog 2.005 visites, el del Periódico, "La Embajada, juicio en Bangkok", sobre el judici a Segarra, 1.983, i "Combatre discurs gihadista des d'Europa" publicat a Nació Digital,1.462.


Al llarg de l'any 2016 he tingut 289.527 visites al blog. Des de que el vaig crear, l'octubre de 2011,  fins ahir ha tingut 911.005 visites.
 Els articles escrits aquest any, més vistos, són l'entrada de l'ex número dos del MSR, Jordi de la Fuente a Plataforma X Catalunya  sent nomenat Secretari d'Organització (4.028 visites); la detenció del líder dels Ultras Sur, Óscar del Pino, acusat de matar i esquarterar un empresari,  (3.498), i la manifestació del 24 de setembre de 75 ultres o neonazis contra el tancament de la Llibreria Europa, (3.432). Però donat que si s'entra al blog per la pàgina d'inici, encara que es llegeixin els últims articles o notícies, no es contabilitza a cap article o pàgina concreta, no es pot saber quins són realment els més llegits. L'article publicat al Punt Avui "El califat recula, el missatge no", després de l'atemptat de Niça, ha tingut al blog 2.005 visites. El del Periódico, "La Embajada, juicio en Bangkok", sobre el judici al l'últra Artur Segarra que va coincidir amb l'últim capítol de la sèria d'Antena3, ha tingut 1.983 visites al blog. I "Combatre el discurs gihadista des d'Europa" publicat a Nació Digital, 1.462.

En el blog hi penjo els articles d'anàlisis, informació o opinió que he publicat a mitjans en paper o digitals com El Punt Avui, El Periódico o Nació Digital, així com articles informatius o d'anàlisis o opinió que excric expressament pel blog. I les temàtiques majoritàries són immigració, ultradreta, refugiats, negacionisme de l'Holocaust, judicis a grups ultres, islam, política internacional, conflictes com el de Síria o l'Iraq, gihadisme, l'Estat Islàmic, etc...
Aquest any he parlat força del judici per l'atac de Blanquerna, de l'evolució i pèrdua de força de la la ultradreta a Catalunya i Espanya, del creixement de l'anomenat Hogar Social Madrid, de la pujada de la ultradreta a Europa, de les baralles i conflictes interns dels grups ultres, del Centres d'Internament, del creixement del Daesh o Estat Islàmic, i de sèries de TV com El Príncipe o Mar de Plástico que abordaven aquestes qüestions      
El blog continua sent un referent i font de documentació sobre evolució dels grups xenòfobs, ultres i/o neonazis. Sovint rebo demandes d'informació de periodistes, investigadors i estudiants de periodisme que escriuen sobre ultradreta, tot i que a mi el tema em cansa una mica i aquest any he escrit menys. Sobre aquestes qüestions he intervingut a diferents programes de televisió.

Estadístiques de visites del mes de desembre de 2016

Si mirem l´històric des de l'inici del blog el setembre de 2010, sense poder contabilitzar quan es llegeixen des de la pàgina d'inici, els tres més vistos o llegits són:




  S'ha de dir que aquest any, en determinats moments, el blog ha tingut moltes visites des de Rússia i Estats Units, algunes de les quals podrien ser de cercadors de paraules o de robots.






j





Intervenint a Equipo de Investigación sobre "Hogar Social Madrid"

Parlant del judici de Blanquerna a 8TV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada