dissabte, 4 de juliol del 2020

200 persones es manifesten a Collsupina contra l'agressió que va patrir l'alcalde i tres veïns dijous a la nit quan es van trobar membres de le Brigadas Quitalazos arrencant l'estelada del balcó de l'Ajuntament


Unes dues-centes s'han manifestat aquest dissabte al migdia davant l'Ajuntament de Collsuspina per mostrar la seva repulsa a les agressions que varen patir l'alcalde de Collsuspina i tres veïns, la nit de dijous a divendres, quan van recriminar a un grup d'ultres espanyolistes que intentessin arrencar l'estelada que hi havia penjada al balcó de l'Ajuntament.

L'alcalde, Oriol Batlló, ha llegit un manifest en el que denunciava l'actuació violenta d'aquests grups ultres, ha recordat que l'estelada és al balcó per decisió dels dos grups municipals, Ara Collsuspina i Junts per Collsuspina, amb el suport de la CUP que no va obtenir representació. I que aquest tres grups representen el vot del 99% del veïns. També ha fet un breu parlament un membre de la coordinadora Esquerra Antifeixista del Moianès que ha afirmat que el Moianès és antifeixista.

Segons ha informat l'alcalde Oriol Batlló, d'Ara Collsuspina - llista vinculada a ERC- dos veïns i ell mateix han presentat denúncia per agressions. La nit anterior, la de dimecres a dijous, aquest mateix grup ultraespanyolista que es reivindica per twitter com l'Asociación Unión de Brigadas Quita Lazos, amb seu a Terrassa, varen posar una bandera espanyola a l'ajuntament de Castellcir i a la parada d'autobús de Collsuspina. A l'acte hi ha estat present el Delegat del Departament d'Interior a la Catalunya Central, Eduard Freixedes.


 Oriol Batlló 
 Esquerra Antifeixista del Moia´ès llegint un manifest







Actualitzat amb el missatge que m'han enviat l'Asociación Unión de Brigadas:
  "Solo quieremos decir que no somos gente violenta, por eso vamos de noche para evitar problemas. En dos años solo hemos tenido dos problemas de agresiones que en ambos casos ha sido en defensa propia.en  Verges y en Collsuspina. Entendemos que no guste que quitemos sus símbolos pero la ley se ha de cumplir. La minoría en esos pueblos no pueden expresar sus ideologías por qué se señala y se marca  incluso a sus hijos. Seguiremos combatiendo al movimiento que allí donde se instala rompe amigos, familias, vecinos y compañeros de trabajo."

Aquestes afirmacions són desmentides per l'alcalde de Collsupina que diu que ell va ser agredit per l'esquena

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada