dimarts, 5 de setembre del 2023

El president de Democracia Nacional, Pedro Chaparro, actualment en 3r grau per Blanquerna, adverteix que anirà per Carles Puigdemont si torna a Espanya. Dilluns es compleixen 10 anys de l'atac de Blanquerna i La Falange i Democracia Nacional faran per separat accions a Madrid en favor de la unitat d'Espanya i contra la possible amnistia a l'independentisme

 


El president de Democracia Nacional, Pedro Chaparro, actualment en tercer grau penitenciari per la condemna de dos any i set mesos pel cas Blanquerna, ha anunciat en  tuit o post a Twitter (ara xarxa X), que si Carles Puigdemont torna a Espanya, entenc en ser amnistiat o en garantir-se la seva inmunitat, "aniré a buscar-te". Avertiment que en el cas que es fes realitat si torna Puigdemont lliure a Espanya, podria entendre's com una amenaça o coacció a una autoritat pública en ser eurodiputat i ex presidente de la Generalitat. Evidentment no és el mateix protestar davant la seva presència que agafar-lo o  agredir-lo. De fet la pena als catorze condemnats pels fets de Blanquerna l'11 de setembre de 2013 a Madrid, va implicar presó en haver-se produït violència físca contra diverses persones, alguna d'elles autoritat pública, i haver trencat una porta de vidre per accedir al local. Chaparro fins l'agost era Secretari General de DN, però ara és el president.

Precisament dilluns fara 10 anys de l'atac de Blanquerna  i La Falange i Democracia Nacional faran per separat un acte i accions de protesta a Madrid en favor de la unitat d'Espanya, per la il·legalització de l'independentisme i contra la possible amnistia als polítics i militants independentistes. 

Tretze dels catorze condemats per Blanquerna a penes de 2 anys i 7 o 9 mesos ja van entrar a presó en rebutjar-se els seus recursos i les peticions d'indult,  i estan ja o en tercer grau penitenciari, sortint a treballar i permisos de cap de setmana, o en quart, o amb plena llibertat en haver complert la condemna, excepte Juan Luis López García de La Falange que va fugir a l'estranger.



Pedro Chaparro fa un any i mig quan va entrar a presó. Ara està en llibertat en tercer grau 


La Falange i Democracia Nacional faran accions per separat per conmemorar l'acció de fa deu anys

 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada