dissabte, 21 d’abril del 2012

DIUMENGE, PxC CELEBRA LA SEVA DIADA A VIC I CONCENTRACIÓ ANTIFEIXISTA DE REBUIG



Vic acollirà la Diada del partit d’enguany que se celebrarà el proper 22 d’abril


Plataforma per Catalunya celebrarà la Diada del partit coincidint amb el diumenge més proper a la Diada de Sant Jordi com ja ve sent tradició, i que aquest any serà el 22 d'abril.
Després que El Vendrell i Vilafranca del Penedès acollissin les edicions anteriors, la capital d’Osona i bressol del moviment identitari a Catalunya serà el punt de trobada d’aquesta gran festa.
Des de les 11h 00 us convidem a compartir en família amb nosaltres aquesta jornada festiva en què hi haurà parc de jocs infantils i els més petits rebran la visita de Bob Esponja.
Les Joventuts Identitàries per Catalunya organitzaran, a més, activitats lúdiques al llarg del dia.
A l’acte s’oferirà un dinar informal al que igualment podreu portar els vostres propis refrescs i refrigeris addicionals. A la sobretaula comptarem amb la presència d’un animador musical que farà d’aquest dia una gran festa per a tothom.
Per tal de garantir la millor de les nostres atencions us agrairem que confirmeu la vostra assistència enviant un correu electrònic a info@pxcatalunya.com o trucant al 93.886.08.70.
El dinar serà gratuït per als més petits, i els afiliats i els seus familiars i acompanyants hauran de satisfer una aportació simbòlica de sis euros en el següent número de compte corrent: 2100‐0007‐87‐0201227522, tot indicant el nom complet i el nombre d’acompanyants.
El termini per efectuar la inscripció i el pagament finalitza el 19 d’abril.
Amb la vostra participació esperem repetir l’èxit d’anys anteriors.
(Extret de la pàgina de PxC)
-------------------------
I Concentració antifeixista a les 12 hores al Passeig:

El proper 22 d'abril Plataforma per Catalunya organitza a Vic la diada del partit, això comporta que tots els integrants i simpatitzants del partit es trobaran durant tot el dia "en un conegut parc de la ciutat"... No ho permetrem!
Com a acte de rebuig es realitzarà una concentració de protesta que tindrà lloc a la Rambla del Passeig"; més concretament a l'alçada del número 28.
Totes les entitats i/o organitzacions que vulguin col·laborar hi estan convidades, la unitat fa la força!
LA LLUITA CONTINUA!!

Link facebook convocatòria 
----------------------------------------------
Jo,  que conec PxC, recordo que Josep Anglada estarà content si hi ha incidents, ja que llavors enlloc de sortir només dilluns en un breu al 9 Nou informant que 160 persones van particpar a l'acte de PxC, sortirà molts mitjans i a les teles estatals que dirán: "Tensión y choques en Vic"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada