dimecres, 23 de maig del 2012

EL PLE DE L'HOSPITALET CONDEMNA L'AGRESSIÓ AL REGIDOR DE PxC ALBERTO SÁNCHEZ

El Ple de l'Ajuntament de L´Hospitalet d'ahir va començar amb la lectura d'aquesta declaració institucional de condemna a l'agressió al regidor de PxC, Alberto Sánchez el passat 3 de maig a Barcelona, prop del Casal Tramuntana. El penúltim paràgraf va generar diferents interpretacions.

L’Ajuntament vol rebutjar i condemnar amb fermesa l’agressió de la que va ser víctima Alberto Sánchez, regidor d’aquest consistori, el passat 3 de maig a la ciutat de Barcelona.
Qualsevol tipus de violència, independentment dels motiu que l’originin, és un atac a la societat civil basada en la solidaritat.
És des d’aquesta profunda convicció en la democràcia i en la no violència que volem advertir sobre els riscos que ara mateix planen sobre el nostre sistema de drets i llibertats públiques.
Des de les nostres posicions demòcrates apostem fermament per una tolerància zero vers a totes les formes de violència i per posar tots els mitjans i les mesures pertinents per eradicar i treballar per una societat que rebutgi tot tipus de violència.
Condemnem fermament aquests atacs a la democràcia i la llibertat, ja que accions com aquestes només fan que reafirmar-nos en els nostres valors i principis. Actes com aquests ens han d’enfortir per fer front a aquells que maltracten als col·lectius que pensen o actuen de manera diferent.
La resposta davant d’aquesta agressió no pot ser més que un compromís encara més fort de tots i totes amb la democràcia i un compromís en continuar treballant pel benestar de la nostra ciutat, de la que els regidors del consistori són els legítims representants.

 L'Hospitalet de LLobregat, 22 de maig de 2012

   Els regidors de PxC, Daniel Ordóñez i Alberto Sánchez.
L'alcaldessa, Núria Marín

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada