dijous, 29 d’agost del 2013

EL TWITT DE R HERNANDO, SEC. GENERAL DE PxC COMPARANT AMB NINES INFLABLES DE SEX SHOP ALS PARTICIPANTS DE LA CADENA HUMANA DEL 11-S OBRE UNA NOVA CRISI A PxC



La piulada de Robert Hernando, regidor d'Igualada, i Secretari General de PxC, comparant els participants a la cadena de la Via Catalana de l'11 de setembre, amb nines inflables de sex shop, ha generat una enèrgica protesta del Secretari de Relacions Nacionals i Internacional de PxC, el valencià Enric Ravello, que ha penjat al facebook i al seu blog un escrit (clica) demanant als òrgans de direcció de PxC i al mateix Hernando que demanin disculpes i retirin les afirmacions. 
Ravello considera que el twitt d'Hernando trenca les normes de respecte i convivència que han de regir qualsevol societat, consideració que Ravello no ha fet mai quan els dirigents de PxC qualifiquen els immigrants, o "la majoria d'immigrants" de "xusma",  "escòria" o "gentussa".

De moment Josep Anglada guarda silenci. 

Ravello, natural i resident a València, d'idees properes al neonazisme-pagano-esotèriques i defensor de la idea que la raça blanca eurosiberiana està en perill de desaparèixer, es considerat del sector catalanista -o pro singularitat dels Països Catalans- de PxC i té poques simpaties entre els socis espanyols de Partido X La Libertad i els regidors de l'àrea metropolitana de Barcelona de PxC. Va ser Ravello qui va impulsar el grup local de PxC a Perpinyà (clica)
 (ampliaré després....)


 Robert Hernando, Secretari General, a un acte del partit
Enric Ravello, Secretari de Relacions Nacionals i Internacionals
Ravello i Hernando el juliol de 2012 en la presentació del grup de PxC a la Catalunya Nord, Perpinyà

Text de l'escrit de Ravello:

ENRIC RAVELLO, Secretario de Relaciones Nacionales e Internacionales de PxC
"MI CONDENA A LOS INSULTOS A LOS PARTICIPANTES EN LA CADENA HUMANA DEL PRÓXIMO 11 DE SEPTIEMBRE.

"Por la presente hago pública mi condena a las declaraciones del secretario general de mi partido, Plataforma per Catalunya (PxC), Robert Hernando en la que compara a los participantes en la llamada “vía catalana” con muñecas hinchables.
Ni personalmente, ni éticamente, ni desde las mínimas normas de co
nvivencia que deben regir cualquier sociedad, ni desde las educación y el respeto que debe caracterizar las actuaciones personales, puedo ni quiero dejar de distanciarme absolutamente de estas intolerables palabras. Equiparar a las familias que asistirán a ese acto: padres, madres, niños, ancianos, o a cualquier otro acto público, con objetos de uso sexual, es algo que no es tolerable por mi parte y de lo que me desmarco de forma inmediata y rotunda.
Desde aquí solicito a los órganos de Plataforma per Catalunya y al propio Robert Hernando a retirar tales afirmaciones y a pedir disculpas a la sociedad catalana
Enric Ravello.
Secretario de relaciones nacionales e internacionales de Plataforma per Catalunya."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada