dimecres, 21 d’agost del 2013

MES EXEMPLES DE CONVIVÈNCIA DEL PP VALENCIÀ AMB L'EXTREMADRETA. Burjassot, 28 de maig.

El Partit Popular valencià, que es pren amb calma l'expedient per la participació de dirigents de les NNGG i càrrecs públics del partit al torneig d'ultres de Xàtiva, on es van fotografiar amb una bandera amb simbologia nazi i el "brazo en alto", ja ha participat altres vegades a actes polítics amb grups ultres com España 2000
L'últim cas va ser convocant amb diverses organitzacions ultres, encapçalades per España2000 i el Grup d'Acció Valencianista, la manifestació del passat 28 de maig de 2013 contra l'alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià (Compromis). 
Membres del GAV i d'España 2000 des de fa dècades que s'han vist implicat en actes violents i contra les autoritats democràtiques.  Prou coneguda és la imputació en l'operació Panzer del regidors d'España 2000 de Silla (clica)
Burjassot ha estat objecte de diverses polèmiques les darreres setmanes per l'actuació de l'extrema dreta. Primer perquè l'alcalde va prohibir una paradeta d'España2000, grup pròxim a l'assassí del jove militant de Maulets de Burjassot, Guillem Agulló. Posteriorment el GAV va intentar sabotejar un homenatge a Vicent Andrés Estellés, insultant el president de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, i el monument al poeta de Burjassot va ser atacat amb pintura. El Partit popular se suma ara a aquestes maniobres, una actitud que ha estat condemnada per tots els partits de tradició democràtica. En aquella manifestació del 28 de maig l'extrema dreta i el PP es van concentrar davant l'ajuntament en una convocatòria  contra "les orgies catalanistes"

Mail del PP de Burjassot convocat als afiliats i simpatitzants

 

Veure vídeo del diputat Baldoví al Congrés dels Diputats
Vídeo del diputat Pañella a les corts autonòmiques
LLEGIR EL CAS DELS DIRIGENTS DEL PP DE XÀTIVA I GANDIA (Clica)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada