dijous, 11 de setembre del 2014

NOMÉS 45 PERSONES A LA MANIFESTACIÓ DE LA ESPAÑA EN MARCHA. ANDRINO DE LA FALANGE CRIDA A DERRAMAR SANG PER LA UNITAT D'ESPANYA, MENTRE PEDRO P PEÑA QUALIFICA DE SER "UN MIERDA" AL FISCAL AGUILAR

(Actualitzat!)
Han estat només unes 45 persones les que han participat aquest migdia a la manifestació al barri del Raval de Barcelona per la unitat d'Espanya i contra "la manipulació de la figura de Rafael Casanova", convocada per La España en Marcha, coordinadora formada per Alianza Nacional, La Falange, Nudo Patriota i Movimiento Católico Español. Eren molts menys que el passat 12 d'octubre a Barcelona (clica), no només perquè avui és laborable fora de Catalunya, sinó perquè Democracia Nacional, que fa onze mesos va aportar molts militants i simpatitzants de Catalunya, va trencar amb La España en Marcha abans de les eleccions europees i no ha participat ni convocat a l'acte d'avui. Més a més La España en Marcha també convocava un acte a Madrid davant Blanquerna per aquesta tarda a les 19 hores, organitzat per La Falange. Pedro Pablo Peña, president d'Alianza Nacional, que ha vingut des de Madrid, ha reconegut que pensaven que vindrien més militants de Catalunya i València.
La manifestació, fortament encapsulada per un dispositiu policial, ha sortit a les 12,30 de la Rambla del Raval, mentre un dos-cents metres més amunt Unitat contra el Feixisme i el Racisme realitzava un acte  amb el lema: "Volem un Raval sense nazis" a la confluència de Riera Alta amb carrer del Carme, just on havia comunicat Alianza Nacional al Departament d'Interior que volia començar la manifestació.  Aquest antifeixistes, però, han marxat llavors cap a les Rambla Santa Mònica, cosa que ha motivat que els responsables del mossos fessin aturar la manifestació ultra a l'avinguda Drassanes per evitar que topés amb els antifeixistes, mentre la Brigada Mòbil feia un cordó Drassanes amb Santa Mònica. 
Al llarg de la marxa han fet crits en favor de la unitat d'Espanya i d'altres com "Ajudes socials, pels nacionals". Tot i que en principi s'havia quedat que no es cridarien certes consignes, en algun moments s'han fet crits com "¡Atur Mas a la cámara de gas!"
La manifestació ha acabat a la banda de mar del Passeig Josep Carner, al costa del monument de Colom. 

PARLAMENTS D'ANDRINO I PEÑA
Allà ha intervingut en primer lloc Manuel Andrino, Jefe Nacional de La Falange (FE) el qual ha demanat la supressió de l'estat autonòmic, ha anunciat que estan disposat a derramar sang pròpia i dels enemics per la unitat d'Espanya  i ha dit que que els responsable del que passa a Catalunya no són Mas, Pujol o Maragall, sinó Suárez, Felipe González o Aznar que van fer l'estat autonòmic. S'ha referit a la seva acció de fa un any a la seu de la Generalitat a Madrid, qualificant Blanquena de "cova de canalles" on tornarien a manifestar-se avui. Ha parlat del Fiscal de Delictes d'odi de Barcelona, Miguel Angel Aguilar que els ha processat per les declaracions de fa onze mesos i no fa res contra els separatistes, i ha acabat afirmant que si se celebra la consulta i la ruptura "els patriotes tindrem legitimitat per actuar fins les últimes conseqüències"   
Tot seguit ha parlat Pedro Pablo Peña, d'Alianza Nacional, que ha començat amb les paraules de Rafel Casanova els últims dies del setge de Barcelona:  "Los hijos de la patria acudirán amantes de la libertad a tomar las armas y derramar gloriosamente su sangre y su vida por su rey, su honor, por la patria y la libertad de toda España". I partint d'aquestes paraules ha argumentat que Casanova no era defensor de la patria dels catalans sinó de tots els espanyols. Ha explicat que a la guerra de Successió es lluitava entre el model centralista i absolutista borbònic i el model de l'arixduc dels Aústries que defensava el sistema espanyol que respectava els pobles i els furs (fueros) de les regions i regnes. 
Tot seguit ha fet una defensa de la Catalunya espanyola, no independentista i sense el 20% d'estrangers que hi viuen.  I ha dit que el d'avui és el primer de tres actes de La España en Marcha a Barcelona. El segon serà el 12 d'octubre i el tercer serà el 9 de novembre si finalment es fa la consulta que "organitzarem grups que interrompiran o obstruiran llocs de votació".L'acte ha acabat amb el cant del Cara al Sol, braç en alt.

LA IMPUTACIÓ PER LES DECLARACIONS DEL 12 D'OCTUBRE I SOBRE EL FISCAL
 Un cop acabat l'acte,  he preguntat a Pedro Pablo Peña per la imputació contra ell i Manuel Andrino, feta pel Jutjat n 26 de Barcelona, a petició del Fiscal de Delictes d'Odi i Discriminació, Miguel Ángel Aguilar, per les declarcions del 12 d'octubre a Montjuïc i les posterior declaracions d'ell "pasándome por el arco de Triunfo lo que diga el Fiscal de delitos de Odio". Davant de nombrosos periodiste i càmeres Peña ha dit que la causa s'ha ampliat per les declaracions seves al programa Sense Ficció de TV3 del passat mes de juny que va dir:“Si es produeix una declaració unilateral d’independència i aquí no passa res i es permet que això continuï, quedarà legitimat l’ús de la violència perquè uns traïdors hauran obert el camí de la secessió”. I ha acabat referint-se al Fiscal Miguel Ángel Aguilar de qui ha dit que és "un mierda y un mamarracho" donat que no persegueix als que delinqueixen contra la unitat d'Espanya.
Després de fer aquestes declaracions el grup s'ha dissolt i alguns, entre el que es trobava Manuel Andrino de La Falange s'han dirigit a agafar l'AVE per ser a la concentració davant la seu de la Generalitat de la 7 de la tarda a la que només han participat 50 persones.
Militants ultres amb símbols nazis tatuats, darrera Peña i Andrino


 La Brigada Mòbil ha fer un cordó mper evitar que un grup d'antifeixistes s'acostés des de La Rambla de Santa Mònica a la mani ultra

,
Manuel Andrino de La Falange ha advertit que estan disposat a derramar sang pròpia i aliena per la unitat d'Espanya
Pedro Pablo Peña ha negat que Rafel Casanova fos separatista, ha dit que tornaran a Barcelona el 12 d'octubre i que si es fa la consulta, el dia 9 de novembre seran aquí per per impedir-la. Després a preguntes meves sobre la seva imputació per les declaracions que va fer el passat 12 d'octubre, ha qualificat de ser "un mierda" al fiscal Miguel Ángel Aguilar









L'acte ha acabat amb el cant del Cara al Sol i algú mostra una esvàstica al braç

ACTE ANTIFEIXISTA A LES 10
El dipùtat d'ICV-EUiA, David Companyon intervenint a l'acte antifeixista, preguntant-se perquè Espadaler no ha prohibit la mani ultra o no l'ha enviat a Montjuïc com el 12 d'octubre.
David Karbala d'UCFiR
El president de la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona, Lluís Rabell que ha lloat el caire cívic i divers del Raval

UN CENTENAR DE PERSONES A LA CONCENTRACIÓ DE MADRID DAVANT BLANQUERNA

Prop d'un centenar de persones s'han concentrat a les 19 hores, convocades per La España en Marcha, davant Blanquerna, seu de la Generalitat a Madrid demanant l'absolució dels 15 imputats per l'atac de l'any passat. Sembla que una estona abans s'ha agredit al diputat de CiU, Josep Sánchez Llibre als voltants de Blanquerna. Sánchez Llibre ja va ser agredit l'any passat en l'atac a la seu catalana.
Si bé la majoria dels participants eren de La Falange, entre les que es trobava el seu Jefe Nacional, Manuel Andrino, que al migdia era a Barcelona, també hi era present l'escritor Manuel Galiana que a les eleccions europees va anar de número 2 de Democracia Nacional, grup que va trencar al març amb La España en Marcha.
Fotos de l'acte de Madrid otingudes de Twitter

2 comentaris:

  1. Sr. Rius, en la concentración de Blanquerna, en la que estuve presente, le puedo asegurar que éramos más de 40. Unos 100-150 aproximadamente.

    ResponElimina
  2. No te preocupes, idealista Rius. Efectivamente la gente que ama a su país (y hacerlo es una obra de caridad, luego asumible por la fe cristiana) somos efectivamente minoría. Los cristianos de verdad también cada vez más lo serán. No te preocupes porque efectivamente quienes tenéis la idea de cambiar el mundo obteniendo una especie de "reino celestial" (aunque no lo llaméis así) en la tierra, pero sin contar con Dios (el verdadero, el de Jesús, no el Alá del islam u otros, ya que no son el mismo aunque digan que sí) lo lograréis, lo sé porque está profetizado en la Biblia. El problema con vosotros los humanistas (o progres, para el caso es lo mismo) es que os dejáis engañar por las apariencias (al no contar con la Palabra de Dios). Hay muchas cosas que parecen buenas pero que ocultan algo malo, por ejemplo, la idea del multiculturalismo, que en principio parece bonito eso de todos juntos, unidos, la paz, bla... bla... bla... pero ya se están cosechando sus verdaderos frutos, tan amargos y venenosos, en países como el Reino Unido, Francia, Suecia... No te preocupes porque efectivamente ganaréis vosotros, pero la Biblia dice:
    «Que cuando digan: Paz y seguridad, entonces vendrá sobre ellos destrucción repentina, como los dolores a la mujer encinta, y no escaparán» (1 Tesalonicenses 5:3).
    El mundo no va evolucionando a cada vez más humano, justo y pacífico y no lo hará; al contrario. Vuestra victoria será solo terrenal. Después ya es la segunda venida del Señor en poder y gloria, es entonces que vendrá lo bueno.
    NOTA: Soy catalán y vivo en Cataluña, pero dos son las lenguas de Cataluña: el catalán y el castellano, y aquí elijo hablar en esta última porque puedo hacerlo, como hubiese podido optar por la otra también. De hecho, el castellano estaba presente en Cataluña desde antes que el catalán, que inicialmente se hablaba sólo en alguna zona montañosa.

    ResponElimina