divendres, 22 de gener del 2016

CITATS A DECLARAR COM A IMPUTATS TOTS ELS MEMBRES DE L'ANTERIOR EXECUTIVA DE PxC PER L'APROPIACIÓ DELS COMPTES DE MAIL, FACE I TWITTER D'ANGLADA, RIERA I RAVELLO, I DIFONDRE CORREUS PERSONALS. L'ex Secretari General expulsat, P Barranco, nou Vicepresident



D'aquí uns dies tota l'antiga executiva de PxC haurà de passar a declarar com a imputats als jutjats de Vic, pel cas de l'apropiació dels comptes personals de mail, Facebook, blog i twitter de  Josep Anglada, de l'ex regidora vigatana, Marta Riera, i de l'ex responsable d'Internacional, Enric Ravello. Sumari diferent del que també es tramita a Vic del suposat pla per provocar un accident i matar a Josep Anglada, que va motivar també la imputació dels líders del partit.
Els fets denunciats pel fundador de Plataforma per Catalunya van passar el 8 de febrer de 2014 dia en que la major de l'Executiva de PxC es reuneix sense la presència d'Anglada i Marta Riera, i gràcies a l'ajut de l'informàtic del partit, s'apropien i canvien les contrasenyes dels comptes de mail, facebook i twitter dels tres denunciants, i després de modificar la contrasenya de la web de PxC, hi publiquen que Anglada ha estat destituït. Dies més tard comencen a difondre a militants de PxC els correus personals entre Anglada i Riera.

Així, segons explica Jospe Anglada en un comunicat que adjunta les citacions judicials, el titular del jutjat d’instrucció 2 de Vic, José Luis Gómez Arbona, ha cridat a declarar com a imputats a tota l'anterior cúpula de Plataforma per Catalunya, per un suposat delicte apropiació indeguda dels comptes d’e-mail d’Anglada, Riera i Ravello. També hauran de declarar tots ells per la usurpació del  Facebook, Twitter , bloc i canal youtube d’Anglada que es va produir el mateix dia de la seva destitució, com a president el 8 de febrer de 2014.
Anglada ha aportat diversos correus de Joan Carles Fuentes va enviar a antics membres de Plataforma per Catalunya de converses privades entre ell i Marta Riera. 

El Jutge prendrà declaració en qualitat d’imputats a Xavier Simó, August Armengol, Robert Hernando, David Parada, Juan Garriga, Jaime Padilla, Menchu Martí i Daniel Ordóñez, el proper 18 de febrer de 2016, a partir de les 9,30 del matí; i a Miguel Ángel Chiquillo, Ignacio Mulleras, Eduard Pallerola, Jordi Pere Casanova, Josep Badia, Carles Francisoud i Mónica Lora, el dia 25 de febrer de 2016, a partir de les 9,30 del matí.
Marta Riera i Josep Anglada a la porta dels jutjats de Vic

MOLTS DELS IMPUTATS JA NO MILITEN A PxC I SEMBLA QUE EL SECRETARI GENERAL, ROBERT HERNANDO, HA DEMANAT SER SUBSTITUÏT DEL CÀRREC. L'EX-SECRETARI GENERAL EXPULSAT EL 2010, PABLO BARRANCO, TORNA A PxC I ES NOMENAT VICEPRESIDENT

Aquesta citació judicial arriba després que la meitat dels imputats abandonessin PxC després de la patacada electoral de maig de 2015, quan PxC que havia obtingut 47 regidors a la demarcació de Barcelona el 2011, n'aconsegueix només un, Mònica Lora a Mataró. 
Aixó va motivar que molts abandonessin PxC o el seu lloc a la direcció i l'excutiva. S'ha de tenir en compte que molts  dirigents de PxC depenien econòmicament fins maig de 2015, del sou de regidors o consellers comarcals, ingressos que van perdre en no tornr a ser reescollits.
Una de les persones que sembla que podria haver abandonat PxC, o al menys la seva responsabilitat directiva, és el Secretari  General, Robert Hernando, si bé PxC esperaria per fer-ho oficial trobar qui el substituirà en el càrrec.
La possible retirada d'Hernando, que ara per ara PxC nega rotundament, coincideix amb la celebració de l'últim Consell Executiu, el 9 de gener a Esplugues de Llobregat en el que es va formalitzar el retorn a Plataforma de l'ex-Secretari General, Pablo Barranco, que fou expulsat del partit l'octubre de 2010 i substituït per Hernando. Barranco torna a PxC com a nou Vice-president i, casualment o no, en cap de les fotos que PxC ha publicat d'aquesta reunió de l'Executiva, no s'hi veu al Secretari General, Robert Hernando.
Barranco després de ser expulsat de PxC, es va presentar a les municipals per Vía Democrática, sent escollit regidor a Sant Just Desvern, i va anar a la llista de VOX a les europees.
Barranco sent nomenat no Vicepresident de PxC, amb el president, August Armengol

Imatges de l'última executiva de PxC en la que no s'hi veu a Robert Hernando que sembla que hauria abandonat el càrrec
Pablo Barranco (dreta de la imatge) després de ser expulsat de PxC va ser regidor per Vía Democrática i va nar a les llistes de VOX. Ara torna a PxC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada