divendres, 22 de juliol del 2016

MÉS ENLLÀ DEL RECORREGUT JURÍDIC I PENAL QUE TINDRÀ EL NOU CAS PEDRO VARELA i LLIBRERIA EUROPA, EN BASE AL NOU REDACTAT DE L'ARTICLE 510 DEL C.P, RECULLO AQUÍ ALGUNA OPINIÓ DE VARELA QUE MOSTRA LA SEVA IDEOLOGIA RACISTA, EN NO CONSIDERAR PERSONES ALS QUI HI HA A LES PRESONS COM ELS "NEGRES, MOROS, ASSASSINS I VIOLADORS" Linko també un vídeo amb les seves opinions sobre l'homosexualitat







Però deixant de banda el debat jurídic sobre la negació de la l'Holocauts i l'apologia del règim nazi que es feia des de la llibreria, i si la censura d'aquestes opinions, vulnera o no la llibertat d'expressió, recullo aquí alguna opinió de Pedro Varela, que mostra clarament molt més que la seva ideologia racista o negacionista. Mostra com sembla que no consideri persones, éssers  humans als "negres" i "moros", en la línia del que va fer Hitler amb les lleis de Nüremberg, que van retirar la condició de persona als jueus, i que va fer després el III Reich amb altres pobles considerats inferiors als que qualificava d'infrahumans.
Així, si escoltem el vídeo de la conferència sobre l'Holocaust, que va fer el 6 de juny de 2015  sota el títol "Verdades Oficiales", organitzada per l'associació cultural In Memoriam Juan Ignacio, a l'Hotel Chamartín de Madrid, després de negar l'Holocaust, en el fragmment final, 1 hora i 12-13 minuts, quan parlar de que potser ell haurà de tornar a la presó on va ser-hi fa quatre anys, es refereix a la gent que hi ha a les presons dient: "Estas rodeado de moros..., de negros..., de drogadictos..., de violadores... que hablas con ellos y són mamíferos, bípedos, implúmedos, verticalis con los que puedes hablar". És a dir els defineix com animals eréctus sense plomes i parlants, no com a persones   

 (Ves a 1 hora i 12-13-14 minuts)

Adjunto a sota també segon vídeo on parla de la homosexualitat que per ell és una malatia, però a causa de la pressió del loby gay es va deixar de considerar com a tal, per la qual cosa la malatia ara s'extén.




8 comentaris:

  1. Us imagineu a un jutge enviant a pressó a un llibreter comunista per vendre llibres de Stalin i negar els milions de morts de l´estalinisme?
    Com reaccionarien els mitjans de comunicació davant el tancament d´una llibrería comunista?

    ResponElimina
  2. No se , se com reaxionen amb el tancament del partit comunista de Rumania,Estonia,Lituania o Ucraina.

    ResponElimina
  3. Fiscalía del odio = Policía del pensamiento

    ResponElimina
  4. I què fem amb el suprem rabí sefardita Ovadia Iosef quan diu públicament que els "gentils" són animals que sols existeixen per a servir els jueus? No veig que hagin prohibit aquest "discurs de l'odi" racista fonamentada en les llibres sagrats del judaisme. http://www.jta.org/2010/10/18/news-opinion/israel-middle-east/sephardi-leader-yosef-non-jews-exist-to-serve-jews

    ResponElimina
  5. Yo no veo que Varela niegue la condición humana a los colectivos que menciona usted. Simplemente hace una ironía del mismo tipo que la de muchos "demócratas" cuando hablan de los "nazis".

    ResponElimina
  6. Gracias xavier por dejar este pedazo de link, por el bien la verdad y la belleza!!!!

    ResponElimina
  7. El Talmud , la Tora y el schulschan aruch ¿no deberían ser prohibidos y muchos encarcelados por venderlos por las " lindezas" que dicen sobre los no judíos? Ah no, que eso no es delito de odio.Señores aquí hay dos varas de medir . Un fuerte abrazo y nuestro apoyo Pedro Varela. Adelante siempre adelante.Estamos con usted.Cada día más y más gente despierta y se da cuenta de todas las mentiras de esta farsa " democrática"

    ResponElimina