dimarts, 24 de juliol del 2018

TENSIÓ A NOU BARRIS QUAN UNA QUINZENA DE MEMBRES DE DEMOCRACIA NACIONAL ES PRESENTEN PROP DEL CASAL POPULAR 3 VOLTES REBEL, ON ACABAVA UNA MANIFESTACIÓ ANTIFEIXISTA I ES PRODUEIXEN AGRESSIONS. La Guàrdia Urbana deté 5 ultres i antifeixista



La manifestació antifeixista d'aquesta tarda a Nou Barris, convocada pel Casal Popular 3 Voltes Rebel, ha acabat amb agressions en presentar-se prop del Casal on acabava la manifestació -que s'havia celebrat sense cap incident- una quinzena d'ultres vinculats a Democracia Nacional, alguns dels quals, després dels primers crits i insults, haurien agredit a diversos antifeixistes.
 La manifestació ha començat a les 20.30 hores en la plaça Eivissa a Horta i ha acabat a les 21.20 a la confluència del passeig Urrutia i el carrer Borgonya.
 Jo no ho he vist, però diversos testimonis i el mateix Ajuntament de Barcelona basant-se en la Guàrdia Urbana, coincideixen en que no ha sigut una baralla de grups antagònics, sinó unes agressions iniciades i fetes majoritàriament pels ultres. La Guàrdia Urbana ha detingut a cinc ultres i un antifeixista. 

 Un dels ultres detinguts (Fotos agafades de twitter)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada