divendres, 30 de novembre de 2018

L'EMPRESARI JOSÉ MANUEL OPAZO, QUE HAVIA DEMANAT PRIMER EL PERMÍS O COMUNICACIÓ PER LA MANIFESTACIÓ ESPANYOLISTA ULTRA DE MADRID DE DEMÀ, LA DESCONVOCA PER LA SEVA RIVALITAT AMB VOX I LES ENTITATS I PLATAFORMES PROPERES AL PARTIT COM LA ESPAÑA VIVA I DENAES. Somatemps i España i catalans s'hi sumen
L'empresari José Manuel Opazo, resident a Zúrich (conegut com el Suís per la seva denúncia a la companyia Swiss Airlains per utilñitzar el català en els seus vols a Barcelona) mecenes i militant actiu de moltes iniciatives espanyolistes a Catalunya, habitualent de la mà de la ultradreta, ha desconvocat la manifestació de demà a Madrid que ell havia convocat i fet la comunicació preceptiva a la Delegació del Govern, en haver convocat amb posterioritat Vox -per mitjà o amb l'acord de la plataforma La España Viva i DENAES- a la mateixa hora una concentració similar. Aquesta vegada Vox, en la pugna pel control de mobilitzacions espanyolistes demanant més mà dura contra l'independentisme, s'ha negat a sumar-s'hi, com sí va fer a Barcelona el 9 de setmbre amb la que havia convocat i organitzat Opazo. 

I així  DENAES i La España Viva amb el vistiplau o l'acord amb Vox, han convocat un acte a Madrid al mateix lloc i la mateixa hora.  Grups com Espanya i Catalans o Somatemps, que a la del 9 de setembre a Barcelona anaven a la pancarta de sortida al costat d'Opazo, Abascal i Ortega Smith donen també suport a la convocatòria de La España Viva i DENAES. La manifestació de la que s'endurà els beneficis mediàtics Vox, es fa el dia de reflexió de les eleccions andaluses, però legalment no es pot argumentar que Vox trenca el dia de reflexió donat que ni ha demanat el permís el partit, ni es fa a la comunitat autònoma que celebra les eleccions.

Opazo ha intentat que el Tribunal Superior de Justicia de Madrid anul·lés la convocatòria de Vox, però el tribunal ha entès que les dues eren compatibles. Davant d'aquesta no prohibició de la convocatòria de Vox, Opazo ha decidir desconvocar la seva que aquesta vegada la feia sota la sigla de Fundación España Responde. Darrera d'aquest enfrontament hi ha la lluita per ocupar l'espai electoral i polític ultra que està conquerint Vox a marxes forçades

Segons he pogut saber, hi ha qui acusa a Opazo d'haver-se avançat, quan ja es parlava de fer la manifestació a Madrid el dia de reflexió de les andaluses, i presentar la comunicació (no és de fet una petició de permís) a la Delegació del Govern a Madrid en solitari, com si fos una iniciativa d'ell. El resultat de tot és que una de les persones que havia despuntat i trobat el seu espai mediàtic i polític a la contra del Procés català i contra Pedro Sánchez per pactar amb "els colpistes catalans i els amics d'ETA", ha jugat malament les seves cartes, donat que sembla que fora del paraigües de Vox serà impossible fer-se un lloc.   

Jordi de la Fuente (PxC) amb barretina, Javier Barraycoa (Somatemps) amb txapela, Santiago Abascal, Opazo i Ortega Smith a la manifestació de Barcelona del 9 de setembre que va convocar Opazo i a la que Vox i les entitats afins com España Viva i DENAES, a diferència del que ha passat ara a Madrid, sí que s'hi va sumar


Opazo el passat 17 d'agost a Barcelona la concentracio monàrquica de grups ultres.

Convocatòria de la manifestació de les entitats properes a Vox, en la que Vox no hi apareix

FALLO DEL TSJ DE MADRID:
“Los preceptos citados, concordantes y demás de general y pertinente aplicación FALLAMOS Que debemos DESESTIMAR el recurso contencioso administrativo interpuesto por D. José Manuel Opazo Quintas, contra la resolución del Delegado del Gobierno de Madrid de 18 de noviembre de 2018, por el que se autorizaba la concentración convocada por D. Enrique Cabanas Burkhalter, en representación de Plataforma España Viva, que se llevará a cabo en Madrid, el día 1 de diciembre de 2018, en el que ha sido parte el Ministerio Fiscal, y la plataforma España Viva, con expresa imposición de costas procesales a la parte recurrente, hasta un máximo de 300 euros para cada uno de los demandados. Así, por esta nuestra sentencia, contra la que no cabe recurso, juzgando, lo pronunciamos mandamos y firmamos. Fdo.- Amparo Guilló Sánchez Galiano; Fdo: Rafael Botella García Lastra; Fdo.- Juana Patricia Rivas Moreno y Fdo.- María del Pilar García Ruiz. PUBLICACIÓN.- Leída y publicada ha sido la anterior sentencia por la Magistrada Ponente, estando la Sala celebrando audiencia pública, de lo que como Letrado de la Administración de Justicia certifico”. Madrid (España), jueves 29 de noviembre de 2018.


NOTA DE PRENSA.
"ESPAÑA RESPONDE" SE VE OBLIGADA A CANCELAR SU MANIFESTACIÓN.
Ante la demanda interpuesta por Don Jose Manuel Opazo, convocante de la manifestación del dia 1 de diciembre en Madrid por la coincidencia de una convocatoria posterior de España Viva (Vox), el tribunal Superior de Justicia de Madrid ha determinado que ambas son compatibles.
No vamos a la manifestación en estas condiciones.
Así no.
ESPAÑA RESPONDE es una plataforma ajena a partidos políticos que pretende unir al pueblo soberano en la tarea de fiscalizar las malas prácticas de los políticos y, por lo tanto, no podemos permitir que un partido político se persone en nuestra manifestación.
Nuestros amigos y simpatizantes, el pueblo, no lo aprobarían.
José Manuel Opazo, presentará Recurso ante el Tribunal Constitucional o si fuera necesario, ante el Tribunal de derechos Humanos. Aceptar esta sentencia crearía un precedente gravísimo donde un partido grande podría acallar otra manifestación más pequeña.
Ante esa lamentable situación de confusión, Don José Manuel Opazo se ve en la obligación de desconvocar la manifestación en cuestión y pide disculpas por las molestias causadas.
Próximamente convocaremos de nuevo a todos los españoles a acudir a Madrid con sus banderas españolas o autonómicas a decir al Señor Pedro Sanchez que rompa los acuerdos firmados con los amigos de los terroristas y con los separatistas.
¡España no es moneda de cambio para llegar al poder…! ¡
Queremos elecciones generales ya..!
Madrid, 29 de noviembre de 2018
José Manuel Opazo Tel: 0041764406274
fundación.espanaresponde@gmail.com


Cap comentari:

Publica un comentari