divendres, 18 d’octubre del 2019

Imatges dels incidents de dijous al vespre i matianda d'avui divendres a Barcelona





Aquesta nit passada s'han tornat a produir greus incidents al centre de Barcelona, amb cremada de contenidors i mobiliari urbà. I molts dels participants en aquests incidents que han començar poc abans de les deu, en acabar la concentració lúdica reivindicativa a Jardinets de Gràcia-Diagonal.
Mentre es feia la concentració a la Diagonal, un grup d'ultres es manifestava a la Plaça Artós, els quals encapsultas pels Mossos han baixat en manifestació fins el carrer Enric Granados. Entre els manifestants ultres hi havia membres de Democracia Nacional i de Vox si bé no van convocar la protesta el grup proper a Vox conegut com "Los de Artós".  
Mentre els ultres baixaven un miler de manifestants dels de la Diagonal, d'una edat entre els 16 i 25 anys van anar cap al carrer Balmes i a l'alçada de Provença va haver-hi un primer intent de xoc entre ultres i independentistes alguns dels quals van fer diverses barricades amb contenidors que van encendre. Els Mossos van fer un parell de càrregues per enviar amunt als ultres i aturar els independentistes que volien anar cap a ells. Un grup d'ultres van apallissar a un jove antifeixista.
A partir d'aquí els ultres van desaparéixer i es van començar a encendre contenidors al carrer Balmes, després a Rambla Catalunya i Passeig de Gràcia, donant-se uns enfrontaments a Passeig de Gràcia Mallorca que els manifestants encaputxats i amb pedres i petards, van fer anar enrere als Mossos, fins que al cap d'una estona aquest van carregar. 
A parir de llavors els mossos es van limitar a fers pujades i baixades a molta velocitat pels passeig de gràcia, diverses persones van resultar ferides per projectils de Fuam i cartutxos de salves o soroll, entre ells un periodista del Periódico. I em permeto dir que en capo cas les cremades de contenidors van ser fetes per "infiltrats" com va insinuar fa dos dies el President Quim Torra.
  
.
 Els ulres a Enric Granados

Els mossos fan marxar amunt als ultres






Torna la Rosa de foc?




 Copmença l'enfrontament del carrer València amb Passeig de Gràcia. Els Mossos són a Pau Claris, València disparen fuam i cartutxos de salves.
Els manifestants avancen









.




 Els Mossos de la Brigada Mòbil, BRIMO, avancen
 Els Mossos recuperen cantonada València Passeig de Gràcia


La Policia Nacional es va limitar a evitar que s'acostessin a la delegació del Govern del carrer Mallorca.



__________


periodista, disturbis, revolució, quién es?, journalist, disturbios, contenedores, octubre, de, 2019, Procés, tribunal, Supremo, Suprem, Riusant, Riu-sant, notícies, fotos, de, e, per, a, Barcelona, maidan,fuego, foc, Rosa de Foc, Tsunami Democràtica, Tsunami, Democratico, fuego, mossos, ACCAB, CUP, Arran, ultras, enfrentamientos, Cuerpo de Policia Nacional, CPN, Guardia Civil, ARRO, BRIMO, mossos d'esquadra, Mozos de Escuada, policía, unidad especial antidisturbios, intervención, unidades, Xavier Rius, Sant, Urquinaona, Vía Layetana, Via Laietana, Brigada Mòbil, Brigada Móvil, 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada