dimecres, 7 de març del 2012

PxC, ENTRE VIC I MILITIA

                                     
Josep Anglada va tornar a mostrar en el Ple de Vic del passat dilluns una actitud força educada que contrasta amb la bel·ligerància que tenia ella fa un any i tenen els regidors novells de L’Hospitalet, Santa Coloma (aquest no seria novell en haver-ho estat abans a Manlleu), Mataró o Sant Boi.
            Tret dels comentaris de la regidora Marta Riera i de Juan Carles Fuentes, PxC va estar molt tranquila i Anglada continuà, com en el Ple anterior, molt traquil. Fuentes ocupa el lloc de Josep Maria Paré, empresonat per estafa, tot i que Fuentes ha estat condemnat per la falsa octaveta. La sentència encara no es ferma i té dret a ser regidor. Fuentes va polemitzar amb l’alcalde per qüestions de procediment i Marta Riera rebutjà el Pla anual de Cooperació al Desenvolupament, que destinarà 67.600 euros a projectes a l’estranger. Així Riera va dir que si "a Ghana continuen passant gana amb tot el que si destina vol dir que o es perd pel camí o algú....”Amb qui si es va ficar Anglada va ser amb els sindicats, en el debat sobre la reforma laboral, que els acusà de corruptes, acusació que ha fet que UGT es plantegi denunciar-lo per difamació i injúries
Amb la que està caient sobre les presumptes irregularitats del president de CDC de Vic, Josep Maria Matas, a l’Associació Catalana de Municipis (ACM), i pels 195.000 euros que l’empresa del llavors regidor de Vic, Xavier Solà, va facturar a l’ACM, el millor que pot fer Anglada és estar-se callat i esperar que els altres s’enfonsin. Per si no n’hi havia prou, en el Congrés d’UDC de Vic de la setmana passada, Vila d’Abadal va ser derrotat per Ramon Espadaler –el noi de la benzinera de Sant Quirze- i es dubtós que Duran Lleida es deixi esclafar per Vila d’Abadal en el proper congrés d’UDC.
            Cal recordar que el 2007, l’alcalde de Vic, d’Unió, Jacint Codina no volia a la llista a Xavier Solà, de CDC, de qui no es fiava pels seus negocis i per la seva xerrameca als bars, i va dir que si Solà anava a la llista ell plegava. CDC i UDC pensaven que no tindria valor de fer-ho, va plegar i UDC va anar a buscar in extremis a Barcelona a Vila d’Abadal per encapçalar la llista.
            
                                          Militia, ara Casal Tramuntana
            Doncs mentre la classe política vigatana perd crèdit, Anglada es frega les mans i espera. Ara hi ha tres anys sense eleccions i PxC vol consolidar els seus regidors i la seva base social. I mentre des de Vic es demana als regidors que provenen de l’extremadreta patriota espanyolista que moderin el seu discurs, es deixa que alguns regidors de PxC del Baix Llobregat, el Maresme i el Barcelonès participin amb Enrique Ravello en el projecte del Centre Militia que s’havia d’inaugurar el passat gener.
            Militia, ara anomenat Tramuntana, segueix el camí de la neofeixista Casa Pound italiana com a centre cultural antisistema que vol aconseguir militants joves. PxC oficialment no en sap res, (clica aquí)  però alguns dels seus regidors hi participen, i si el projecte qualla, quan arribin les eleccions segurament faran campanya per PxC.
            El fet que Ravello, responsable de relacions internacionals de Plataforma sortís anunciat com un dels oradors, amb Gabriele Adinolfi, fundador del grup italià “Guàrdia d’Honor de Mussolini”, i de Gianlucca Iannone,  va fer que Anglada digués que PxC no hi tenia res a veure i si algú hi anava era a títol personal. Regidors de PxC com David Parada, de Sant Boi, i Alberto Sánchez de L’Hospitalet havien posat al seu face que hi anirien i, fins i tot, Sánchez,  sortia a una foto que es va publicar del nou local. El setmanari La Directa va dir que Militia estava en uns baixos del barri de Can Serra, informació que va haver de desmentir en no ser certa (clica). Ara Militia que està operativa fa mesos ha canviat el nom pel de Tamontana i sembla que el local no està a L’Hospitalet. Juraria que està a Barcelona en una adreça que ja la voldrien per ells la CUP o ERC. Potser m’equivoco?
                                            Els 5 regidors de PxC a Vic
                                

5 comentaris:

  1. Creo que ha sido Anglada, es obvio, habla por los codos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. O sigui, és cert que el local és allà?

      Elimina
  2. El Casal Tramuntana no té RES a veure amb cap partit polític, és a dir, que a nom de "Casal Tramuntana" NO ES FARÀ CAP CAMPANYA PER CAP PARTIT POLÍTIC. El que vulguin fer les persones que van allà, serà només a títol personal.
    Anglada no ha participat en res i no sap res que no pugui saber qualsevol persona.
    Ja està bé de tantes suposicions i tanta premsa rosa...

    ResponElimina
  3. aqui ai tomate!!! baia tonteries nazis tramontana pxc tot lliga

    ResponElimina