dissabte, 12 d’octubre del 2013

SET DELS AUTORS DE L'ATAC DE LA DIADA A MADRID ENTRE ELS 500 ULTRES CONCENTRATS A MONTJUÏC. P.PABLO PEÑA: "EL MEJOR CAMINO ES LA VIOLENCIA". Peña em confirma que faran llista a les europees.

(Actualitzat, dimarts 15. Sembla que es trenca La España en Marcha per discrepàncies de M Canduela amb la defensa de la violència per part de P P Peña)

Unes 500 persones han participat aquest migdia a l'acte ultra de Montjuïc. Així doncs, tot i els cotxes i autocars vinguts des de Madrid, la participació no ha sigut molt superior a la dels anys anteriors. S'ha de dir que altres grups ultres o identitaris com España 2000 -gairebé sense militants a Catalunya-, Falange Auténtica, el Casal Tramuntana i Plataforma X Catalunya, convocaven a l'acte unionista amb PP i Ciutadans a la Pç Catalunya.  D'altra banda el MSR  que no pertany a La España en Marcha, i que fa tres anys es va concentrar en solitari a Rambla Catalunya i l'any passat amb el PP, C'S i PxC a Pç Catalunya, ha convocat un acte a Madrid     

A les 11'30 unes tres-centes persones amb banderes de les 5 organitzacions de La España en Marcha eren a la banda de la Fira de Mostres esperant els tres autocars que han arribat amb retard, escortats pels mossos d'esquadra. Un cordó de la Brigada Mòbil dels mossos els separava de la premsa, mentre feien crits a l'Espanya social i nacional, "Somos una, no 51!" o "Catalanidad es Hispanidad". Pedro Chaparro, de Democracia Nacional Joven ha fet de portaveu amb la premsa mentre s'allargava l'espera.

A les 12 hores i 20 minuts mig miler d'ultres, "encapsulats" pels mossos han sortits en manifestació cap la plaça Sant Jordi (on l'acte estava anunciat per les 12 h.), agrupats darrera de la pancarta de cada una de les organitzacions: Democracia Nacional, Alianza Nacional, La Falange i Nudo Patriota Español. El Movimiento Católico Español-Acción Juvenil Española no anava en grup.

Entre els participants hi havia almenys 7 dels autors de l'atac a la Generalitat a Madrid: Pedro Chaparro, de Democracia Nacional, Manuel Andrino de La Falange, el militant de la Falange que acostuma a fer de guardaespatlles d'Andrino que va actuar encaputxat a Blanquerna, Juan Luis López García de La Falange (el que va tirar el faristol), Javier Marcos de Nudo Patriota, Paula Mijares de Democracia Nacional i un altre militant que no estic segur quin és de la llista de detinguts, que es veu també a la foto que poso de quan sortia dels jutjats.

Pedro Pablo Peña, president d'Alianza Nacional, amb qui he conversat una estona, m'ha confirmat que pensen fer llista a les europees amb el nom de La España en Marcha. Ha dit que no els fa por que il·legalitzin AN donat que La España en Marcha són més organitzacions, tot i que "sempre es funciona millor legals que il·legalitzats" i en tot cas es pot crear una nova sigla. De tota manera ha reconegut que AN ha multiplicat el nombre de militants després de l'acció de la Diada a Blanquerna.

Pel que fa al fet que Acción Nacional Revolucionaria (ANR) i La Vieja Escuela de Madrid ja no formin part de la España en Marcha, ho ha justificat dient que ANR estava formada sobretot per hooligans del futbol i eren un projecte diferent. ANR es manifestarà aquesta tarda a Madrid amb Movimiento Social Republicano (MSR)

Peña m'ha manifestat que sent tot l'afecte per Javier Cirera Martín, empresonat des de fa 15 mesos per l'atac d'Stroika a Manresa, ha reconegut que Cirera va ser el responsable d'Alianza Nacional a Catalunya tot i que "en algun moment va voler que ens acostéssim al projecte de PxC d'Anglada".  Pel que fa a les relacions de La España en Marcha amb PxC ha dit que coneix a Anglada de fa temps per "som projectes diferents donat que ell va votar a Vic en favor de l'Estatut i moltes altres mocions catalanistes. A.N, en canvi, està per dissoldre l'estat autonòmic" Per això ha considerat que el lloc de PxC avui era la manifestació constitucionalista de Plaça Catalunya amb el PP.    

 Manuel Andrino, president de La Falange i darrera seu, més alt, el que va actuar encaputxat a Madrid

 Pedro Chaparro, el que tira el micro a terra a Blanquerna

El militant de la Falange que colpeja a Sánchez Llibre amb Javier Marcos


Amb ulleres Juan Luis López García, l'advocat que tira a terra el faristol
 
 A sobre un dels detinguts el per l'atac de la Diada, avui a Barcelona. A sota sortint dels jutjats a l'esquerra amb sudadera negra i texans



 Paula Mijares de DN, l´única dona detinguda a Madrid


A la imatge de TV3 de sobre, Manuel Andrino, Pedro Chaparro, l'emmascarat de La Falange que fa de guardaespatlles d'Andrino i Javier Marcos. Els 4 eren a Barcelona






        


Arribada dels autocars a Pç Espanya amb retard en haver estat aturats pels mossos.
Inici de la manifestació cap a la Pç Sant Jordi

Pedro pablo Peña darrera la pancarta d'Alianza Nacional


ACABAR AMB LES AUTONOMIES, EL SISTEMA DE PARTITS, CASTIGAR LES IDEES SECESSIONISTES I RECUPERAR VALORS SOBRE AMOR A LA PÀTRIA, LA FAMÍLIA I LA RELIGIÓ, DENOMINADOR COMÚ DE TOTS ELS ORADORS

Eduardo Arias, de Nudo Patriota Español, Manuel Andrino de La Falange, Manuel Canduela de Democracia Nacional, tapat José Luis Corral de Movimiento Católico Español, i Pedro Pablo Peña d'Alianza Nacional. Dret parlant el general retirat Blas Piñar Gutiérrez, fill del Blas Piñar de FN.


NO AL SEPARATISME, AVORTAMENT, MATRIMONI GAY I PROU IMMIGRACIÓ

El primer en parlar ha estat Luis Alonso, responsable de La Falange a Catalunya que en castellà ha dit que "la pàtria està sent atacada en tots els fronts, i la sobirania s'ha cedit a la banca i a poders polítics i comercials estrangers". Ha lamentat que l'exèrcit estigui lligat de mans i no faci res davant el separatisme i en canvi s'involucra en conflictes estrangers. Ha denunciat l'independentisme que es viu a Catalunya, ha denunciat la llei de l'avortament, el matrimoni gay, la degeneració dels costums, la corrupció i la immigració massiva. Quan s'ha referit a l'avortament i els matrimonis homosexuals, el public ha cridat diverses vegades "Gallardón, maricon!"

CATALANEROS O CATALANISTES ESPANYOLS. CON NOSOTROS QUIEN QUIERA, CONTRA NOSOTROS, QUIEN PUEDA
Seguidament ha intervingut Vicente Estarelles d'España en la Memoria (i president de l'associació naturalista i esportiva Aquila Adalberti). Ha començat parlant en català -de Castellò- i ha estat escridassat per diverses persones per tal que ho fes en espanyol, fet que ha motivat que interrompís el parlament per dir "Sóc a Catalunya i puc parlar en català!"

Estadellés ha negat que el català hagués estat prohibit abans a Catalunya, però ha denunciat els "30 anys de mentides dels catalaneros". Ja en castellà ha diferenciat el catalanisme autèntic, que és espanyol i estima Espanya del catalanisme independentista del "Espanya ens roba".

S'h burlat del fet que "moros i sikjs" es manifestin portant la bandera catalana o l'estalada quan mai no seran catalans. I referint-se a l'estelada groga-vermella, ha dit que l'estel roig que porta és el del terror de les txeques i el comunisme. I acabat proclamant en castellà: "Con nosotros, quien queira. Contra nosotros, quien pueda"

DEROGAR LA CONSTITUCIÓ I DESLLIGAR LES MANS A L'EXÈRCIT

 A continuació el general retirat, Blas Piñar Gutiérrez, fill del líder de Fuerza Nueva, que ha denunciat la Constitució que ha portat a Espanya a la situació actual i té lligades pel jurament d'obediència a les Forces Armades amb una Espanya que alguns volen trencar. Per això ha plantejat la necessitat de derogar-la.

           LA SECESSIÓ MEREIX LA MORT! ÉS OBRA DE SATANÀS!
 

José Luis Corral del Moviento Católico Español-Acción Juvenil Española -tot i que no anava acompanyat de gaires joves!- ha fet un al·legat del descobriment d'Amèrica "que va portar l'esplendor, la cultura, la llengua, la religió i la civilització a Amèrica que fa que avui siguem 500 milions d'espanyols. 500 milions que estem en perill per l'amenaça del separatisme". Corral ha dit que el que els separatistes "són fills de Satanàs" que han obligat a exiliar-se a centenars de milers de catalans. I s'ha reconegut com fill dels que van forjar la sagrada unitat d'Espanya.

 Ha parlat de La España en Marcha, i dels seus objectius recollits en un manifest. Ha dit que "qui no vulgui ser espanyol que se'n vagi i que"la secessió és traïció i mereix la mort" 

EL MILLOR CAMÍ CONTRA EL SEPARATISME, LA VIOLÈNCIA. NO HI HAURÀ SECESSIÓ SENSE SANG.


Pedro Pablo Peña, president d'Alianza Nacional, després de recordar que se celebrava el descobriment d'Amèrica, ha denunciat la mentida, la infàmia i la insídia de la situació política actual a Espanya. 
Ha reconegut que les forces polítiques van lluitar contra ETA i en favor de la unitat d'Espanya perquè ETA matava, i ha lamentat que a Catalunya "com és sense violència no es fa res i ningú no ho atura", per proclamar tot seguit: "Millor morir de cop d'un tret al cap -com amb ETA-, que de la insídia com passa ara amb Catalunya". Per això ha dit que ells no ataquen, sinó que "som legítima defensa després de 38 anys d'ignominia, som la rebel·lió patriòtica i l'autodefensa"
Per últim ha denunciat que s'ha prohibit part del recorregut de la manifestació, ha instat a derrocar als Borbons, i ha advertit que no hi haurà secessió sense sang i que "el millor camí per combatre el separatisme és la violència"    

NO NOS ASUSTA LA POLICÍA NI LOS ESPÍAS. HAREMOS LO MISMO QUE LOS FALANGISTAS EN 1936. ESTAMOS DISPUESTOS A MORIR, PERO TAMBIÉN A MATAR
Manuel Andrino, president de La Falange, únic orador que va participar en l'atac a l'acte de la Diada a Blanquerna, ha començat dient que no els feia por ni la policia ni els espies, i que "farem el mateix que van fer els falangistes el juliol de 1936. Estamos dispuestos a morir, pero también a matar por España"
Andrino ha dit que si no es va il·legalitzar el PSOE, tot i que Felipe González va crear el GAL per lluitar contra el separatisme d'ETA, tampoc s'hauria d'il·legalitzar als que ara defensin Espanya amb la violència. I ha ironitzat els vulguin il·legalitzar els que no són capaços de fer complir que la bandera espanyola sigui a tots els edificis oficials. Així el polítics haurien d'haver enviat un piquet militar a posar la bandera espanyola als organismes que ara tenen l'estelada. 

 Tot seguit ha denunciat "l'aquelarre separatista pel que se'ntrega la independència d'Espanya". Ha titllat de lladres als polítics, qualificant de cap de la banda als al rei Juan Carles.
En relació a Catalunya ha denunciat que s'ha creat un aparheid amb la llengua i ha acabant dient que la Guàrdia Civil hagués hagut de detenir a Artur Mas l'endemà de l'aprovació al Parlament de la Declaració de Sobirania.


CONTRA EL SEPARATISMO, LA CLASE POLÍTICA DE CORRUPTOS Y LADRONES QUE QUIEREN ASESINAR A ESPAÑA.  ÉS HORA DE ALZARSE CON LA SANGRE DE LOS CORAZONES QUE LATEN POR ESPAÑA

L'últim en parlar ha estat Manuel Canduela, president de Democracia Nacional, ha denunciat el separatisme, la classe política, els partits i la corrupció. Va qualificar de patriotes de paper els que es manifestaven a Pç Catalunya,  digué que és hora d'aixecar-se i que a Espanya se la defensa amb la sang dels cors i els musculs que bateguen per ella.




En acabar l'acte un portaveu del desconegut Frente Joven Español i Frente por España ha anunciat que faran una manifestació aquesta tarda des d'Urquinaona fins plaça d'Espanya (veure fotos d'aquesta manifestació de la tarda i de les altres convocatòries del 12 d'octubre de 2013)




9 comentaris:

  1. an tingun sort que anaban escoltas por els mossos

    ResponElimina
    Respostes
    1. És una amenaça?
      Jo he parlat educadament amb Manuel Canduela que ja havíem parlat abans a València i no s'ha molestat per res. Després amb el P P Peña i tampoc.
      Quan quedo per xerrar, fer un cafè o dinar amb gent dels diferents grups de l'àrea identitària o socialpatriota, sempre parlem educadament i tret de l'Anglada que no agraeix ni valora que em callí moltes coses, malgrat les discrepàncies tothom em respecta. I vaig sense escorta....

      Elimina
  2. Que te den. Nunca, pero nunca, Cataluña abandonara España.
    ARRIBA ESPAÑA.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¿Y donde has leído que yo esté a favor o en contra de la independencia?
      En todo caso sí que defiendo que se permita hacer una consulta legal. Preguntar no es malo, y sabremos que desea la gente.

      Elimina
  3. Quina lectura dóna vosté del fet que una manifestació amb tanta expectativa com aquesta només hagi reunit 500 ultres, inclús havent de venir de fora amb 3 autocars? Està mort funcionalment aquest feixisme nostàlgic? Què n'opina de la presència d'ultres com l'MSR o PxC a la manifestació de Plaça Catalunya? Perquè estan separats dels primers i no amb ells en un "gran acte ultra"?
    PD: projecte de periodista informativa... Gràcies per les respostes.

    ResponElimina
  4. El noi de la foto amb Anglada és menor d'edat, vaig a posar-me en contacte amb l', així podrà posar una denúncia a la policia per pujar fotos privades d'un menor.

    ResponElimina
  5. Respostes
    1. No tens el dret i la llibertat d'agafar fotos de menors per pujar al blog, això és denunciable.

      Elimina
    2. Si la foto està penjada al twitter els drets d'imatge son cedits a la xarxa pública.
      Per ser menor es prou espavilat que és per ficarse en segons quins assumptes. Ara no ens posem frívols.

      Elimina