dissabte, 4 de gener de 2014

ELS TUITS DEL SEGON POLÍTIC MÉS VOTAT A VIC. La mare del nen i Nous Catalans (CDC) denúncien Anglada a la Fiscalia pels tuits sobre fills d'immigrants

 ACTUALITZAT A LES 19h. AMB L'ESCRIT DE FACE DE LA MARE DEL NEN:
Ves al seu Face i llegeix

"Ahir em despertava amb aquesta piulada del Sr. Anglada.
cid:inlineImage0
Em vaig quedar glaçada, no només pel contingut racista, no només per posar en el centre del seu odi a un infant, un menor d'edat, sinó també perquè aquest nen és el meu fill.
Les coses mai són el que semblen, PxC és un partit racista i xenòfob, encara que s'escarrassin en dir el contrari, i el meu fill és un català nascut a Etiòpia i adoptat quan tenia tant sols quatre mesos.
És fill i nét de catalans, el català és la seva llengüa i cada Nadal caguem el tió. Però més enllà d'això, és tan català com en Bojan ex-jugador del Barça, la Manpreet, filla del botiguer de sota casa i nascuda a Esparraguera fa 5 anys, en Mohamed que va venir sota l'eix d'un camió en fa set i ara treballa en un institut, el Volodia que va venir amb una beca i s'ha casat amb la Mònica, en Sergio que va fugir del corralito argentí i viu en una preciosa casa de pagès a l'Empordà, o la Marisa, la néta de la Consuelo que no parla molt bé el català però explica uns acudits boníssims.
Totes aquestes persones són catalanes, i no perquè jo ho digui, sinó perquè ser català es defineix per coses molt més enllà del color de la pell, inclús de la religió que practiques. El Sr.Anglada no té potestat per dir qui és i qui no és català, tampoc per agredir amb les seves piulades plenes de prejudicis a cap persona i menys a un infant.
El meu fill creixerà i viurà lliurement en aquest país, el seu. Potser tingui fills, i no seran de color blanc immaculat, caldrà que el Sr. Anglada s'hi vagi acostumant, que 'acostumi a que hi ha i hi seguirà havent-hi famílies de tots colors, unes amb fills i filles que tindran noms catalans i la pell bruna, o els ulls ametllats, i d'altres que els seus fills es diran Salim Casadevall o Marta M'bou.

I si no s'hi acostuma, que faci el que promet i se'n vagi d'aquí.
Volem recorda-li al Sr. Anglada les seves pròpies paraules, i per això us demanem que participeu en el recull de fotos de cares diverses dient: “Sóc un nou català. Sr. Anglada quan vulgui ja pot marxar”.

Podeu enviar una piulada amb la foto a: #socunnoucatala o enviar-la lliurement a socunnoucatala@gmail.com i la penjarem al Twitter.

Paral·lelament ens hem posat en marxa per a denunciar els fets davant la justícia i per mostrar, un vegada més, que hi ha suficients raons per il·legalitzar aquest partit.
Gràcies per la vostra col·laboració.
Mireia Riera i Sant"


----------------------------------------------

La Fundació Nous Catalans, vinculada a CDC, ha fet públic un comunicat en el que informa que pensa denunciar la setmana vinent a la Fiscalia de Delictes d'Odi i Discriminació de Barcelona   els tuits d'aquest últims dies de Josep Anglada, un sobre el fet que dos del quatre primers nens nascuts aquest any són fills d'immigrants, i una altre de caire vexatori amb la imatge d'un nen de color amb una bandera catalana. Per Nous Catalans cal denunciar aquest fets, tot i que amb l'actual marc legal potser no siguin motiu de condemna penal.
Aquest tuit sobre un nen negre ha motivat una brillant rèplica de de Xavier Fähndrich a Nació Digital que recomano llegir

És un fet que Josep Anglada utilitza de manera reiterativa el seu twitter per insultar amb expressions com guarro, rata de cloaca, xusma, moro, o terrorista vers ciutadans i ciutadanes, periodistes, activistes, regidors, diputats i, inclús, vers a fills menors d'edat de periodistes o activistes. Alguns d'aquest tuits han estat denunciats per col·legis d'advocats, sindicats professionals, i alguns d'aquests ha estat denunciat recentment a la justícia, com el que va fer contra l'advocat de Hilal Tarkou de Reus.

Jo intento creure'm només la tercera part del que expliquen d'Anglada els regidors, dirigents i militants de PxC que deixen el partit cansats de les maneres de fer i la personalitat del seu líder. Però amb tuits com els que recullo aquí es mostra una mica la personalitat d'aquell a qui els seus militants aclamen en els actes sota el crit de "Josep, Anglada, ho fas de puta mare!", I sense cap mena de dubte aquestes maneres de fer i aquesta paraula lleugera tenen molt a veure amb que no hagi trobat socis per fer llista a les europees o amb que no el convidessin al congrés de constitució del Partido x La Libertad a Coslada, Madrid el passat abril, partit espanyol aliat o soci de PxC.

Com es veu en els tuits de sota, a mi m'ha amenaçat i insultat per tuit nombroses vegades, em va posar diverses querelles, després, va fer un tuit dient que les querelles eren "un pacte entre ell i jo per fern-nos publicitat, sempre amics!", per tornar a fer tuits gens amistosos cap a mi, cosa que m'abstenc de valorar.

I acabo amb una pregunta. ¿Com és que a Vic, una ciutat de gent educada i d'ordre on molta gent es parla de "vos" com a mostra de respecte, una ciutat plena d'estelades als balcons, Josep Anglada i PxC va tornar a ser la segona força a les passades municipals? Que és que els hi fan gràcia els seus insults? 

Crec que aquest tuit, mostra un Josep Anglada tal com és

 A l'Arkaitz Iza d'Unitat Contra el Feixisme del Vendell.

Crec que no el van convidar perque saben que de vegades....Primer em posa les querelles i denúncies, després diu que era en broma
I dies més tard ens desitja "els pitjors ardors d'estómac" a mi i al diputat Quim Arrufat i torna a fer tuits cap a mi i cap a Josep Musté de la CUP de Vic.O cap a Bertran CazorlaTuits motiu de la denúncia de Nous Catalans

Utilització d'una foto d'una menor per un tuit sobre delictes en els que ella no hi té res a veure.

Cap comentari:

Publica un comentari