dilluns, 6 de gener del 2014

ANGLADA NO RECTIFICA I QUALIFICA DE XUSMA A LA FAMÍLIA I AMICS DEL NEN. Preocupació de regidors que continuen a PxC per les conseqüències

Al llibre Xenofòbia a Catalunya que vaig publicar fa dos anys, reproduïa una qualificació psicològica de Josep Anglada, feta per una professional de la psiquiatria que va conèixer bé a l'Anglada de Fuerza Nueva i que ha coincidit després amb l'Anglada regidor. La definició que em va fer i recullo a la pàgina 55 del llibre és de“megalòman, ansiós de poder, sense capacitat d’autocrítica, amb el judici crític i el raonament alterat i sense sentiment de culpa. És fabulador i pot arribar al deliri”.A l'entrevista que vaig fer a Anglada, i que recullo a la pàgina 199 li vaig preguntar per coses que es deia d'ell a Vic, li vaig dir si era veritat aquesta definició i em va respondre que era mentida.

El fet és que després de la polèmica que ha generat la seva piulada d'any nou, amb la foto d'un nen de pell negre,  i de la campanya de twitter impulsada per la família i amic dient-li que compleixi el que prometia al seu twit, i marxi de Catalunya, enlloc de rectificar o disculpar-se, no només s'ha refermat en els continguts dels tuits, sinó que n'ha fet de nous insultant a la família i amics del nen, i a la gent que els hi ha donat suport, qualificant-los de "xusma i perroflautes".  Així diu: "Un començament d’any fantàstic He posat nerviosos a , a la xusma i als perruflautes Jeje!!", i "No em podia imaginar q la conya del negret em dones tanta publicitat gràcies a la xusma"

Penso que aquesta reacció d'Anglada compliria la definició psicològica de persona "sense capacitat d’autocrítica, amb el judici crític i el raonament alterat i sense sentiment de culpa. És fabulador i pot arribar al deliri"




             



D'altra banda aprofito per reflexionar en veu alta, ¿com és que tres mil persones a Vic voten a Josep Anglada, que és la segona força política de l'ajuntament? Anglada porta anys repetint a la sala de plens i en el seu twitter, expressions com que "la majoria d'immigrants són xusma, xusma, xusma", "Vic està ple de moritos i negritos sense vacunar corrent lliures per Vic com animals salvatges, transmetent malalties", i qualificant a ciutadans, periodistes i a responsables polítics de "xusma, escòria, rates de cloaca o perroflautes".

El fet que Anglada hagi fet aquests tuits sobre el nen de pell negra i no hagi rectificat, ha molestat força a regidors de PxC de diferents municipis que intenten normalitzar la presència de PxC als ajuntaments, i ahir, mentre Anglada continuava insultant o burlant-se de la polèmica sobre el nen, eren a les cavalcades de Reis al costat del rei negre i els seus patges encarnats a molts llocs per ciutadans de color.


La sortida de PxC dels 3 regidors de Manlleu, de fa dues setmanes,  la dissolució de PxC de Pepinyà, i les de i les de l'Albert Solà (suposat fill il·legítim de rei Juan Carlos de Borbón) que s'havia anunciat com a fitxatge estrella), i l'abandonament, també, de l'advocat gironí Francisco Bueno CeldránCeldrán -el que em va posar les querelles cap a mi-, són  les penúltimes fugides de càrrecs i grups de PxC, tot i que certament entra altra gent amb ganes de poder i protagonisme disposada a encapçalar candidatures el 2015 i ser algú a la vida. Però tota la gent que deixa PxC, sigui renunciant a l'acta de regidor, sigui passant-se a la situació de "regidor no adscrit", expliquen coses semblants d'Anglada. Pot ser que aviat tingui més desercions.

Recullo aquí sota alguns d'aquests tuits insultants d'Anglada:












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada