dijous, 13 de febrer del 2014

VÍDEO DEL PROGRAMA DE BAT A BAT SOBRE LA CRSIS DE PxC AHIR AL VESPRE AN 9 TV. Mentre gravàvem J C Fuentes denunciava la retirada de 32.000 euros i Anglada feia comunicat impugnant la reunió de l'Executiu. Es posa en marxa el ventilador!

http://el9tv.xiptv.cat/de-bat-a-bat/capitol/montse-ayats-guillem-lopez-victor-palomar-xavier-rius

 CLICA AQUÍ PER VISUALITZAR EL VÍDEO

Vídeo del progama De bat a bat del 9TV, en el que intervenim Jordi Vilarrodà, Guillem López, Montse Ayats, Victor Palomar i jo. 
Mentre gravàvem el programa el regidor de PxC, Joan Carles Fuentes, era al pis de dalt explicant fets de la nit de diumenge i la retirada de  32.000 euros d'un compte corrent del Grup Municipal de Vic.
Anglada respon que només va treure 12.000 eros i va ser per "evitar que Fuentes que l'anaven a desnonar del seu pis al Baix Penedès, els agafés per pagar els seus deutes"


 ARA SEMBLA QUE ANGLADA, ELS DE L'EXECUTIVA I ELS QUE VAN MARXAR FA TEMPS POSARAN EN MARXA EL VENITALDOR. PREPARE'M-NOS!
 El dissabte vaig publicar un article a La Directa amb aquest inici que crec que es força actual:

"Quan els periodistes que fa anys que seguim Josep Anglada intercanviàvem, sense escandalitzar-nos, les últimes excentricitats i novetats de caire personal, econòmic, social o polític, que ens arribaven d’Anglada i Plataforma per Catalunya (PxC), sempre dèiem que, encara que només donéssim veracitat a la tercera part del que ens arribava, no seria versemblant per a una pel·lícula o novel·la que pretengués recollir la complexitat i la diversitat de les passions, debilitats i contradiccions humanes. Semblaria exagerat o inventat. (Llegir article de La Directa)


LLEGIR ARTICLE D'ARMANDO ROBLES  "NULIDADES X CATALUNYA" ALERTA DIGITAL 
 "A. Robles.- Es indudable que de lo que hoy se acusa a Josep Anglada era conocido por esta colección de nulidades encabezada por Robert Hernando, traicioneros sin moral, sin honor, sin altura humana, sin dignidad y sin principios, que aparentaron durante años no percatarse de lo que era una evidencia a gritos: la utilización de PxC como un chiringuito económico por parte de Josep Anglada. Es indudable que las pulsiones cleptomaníacas de Josep Anglada no fueron obstáculo para que muchos de los Brutos hoy conjurados contra él recorrieran juntos el camino en armónica apariencia, con fingida lealtad, haciendo oídos sordos a las múltiples evidencias que retrataban al vicense como un trincón y un oportunista sin escrúpulos elevado a la máxima potencia..."

Veure twitt del nou compte de l'Anglada preguntant-se quina bandera (germànica) té l'August Armengol a casa seva
(El ventilador es posa en marxa!)


I mentre el J C Fuentes denunciava la retirada de 32.000 euros, Josep Anglada va fer aquest comunicat:

COMUNICAT DE PREMSA
 
Vic, 12/02/20104; Anglada impugna els acords adoptats  pel Consell Executiu de PxC
 
Anglada reclama una assemblea general perquè els militants i regidors decideixin el futur del partit.
 
Anglada ha fet arribar a August Armengol, Vicepresident Primer, Xavier Simó , Vicepresident Segon, y Robert Hernando, Secretari General, un escrit d'impugnació dels acords adoptats pel Consell Executiu de Plataforma per Catalunya en la sessió celebrada el passat dia 8 febrer de 2014 a la ciutat de l'Hospitalet de Llobregat.



Per Anglada, els acords adoptats en l'últim Consell Executiu "són contraris   a la Llei o als estatuts, reconegut a tots els afiliats a l'article 8.2, f) de la Llei Orgànica 6/2002 de 27 de juny que regula l'organització i el funcionament dels partits polítics d'acord amb els principis democràtics, sol·licitant s'acordi la nul·litat dels mateixos, entenen que els acords adoptats s'han pres de manera il·legítima".



En aquest sentit, Anglada ha insistit  en que  "no està disposat a donar el braç a tòrcer, i reclama la reposició de les institucions del partit al moment anterior a la celebració de la sessió esdevinguda de manera il·legítima".
 
Anglada, que està disposat arribar allà on calgui,  insisteix que "tot ha estat un complot per apartar-me de  les regnes del partit", assenyalant que "he tramès als de PxC una oferta, demanant que es convoqui  una assemblea nacional on les dues parts ens puguem expressar d'una manera democràtica, i els regidors i militants del partit puguin decidir el futur del mateix".



Finalment, Anglada reclama "la restitució immediata del càrrec de president  i a la Sra. Marta Riera Camps com a secretària d'actes i membre del Consell Executiu".
  
Vic, 12 de febrer de 2013 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada