dijous, 15 de maig de 2014

LA ESPAÑA EN MARCHA ATERRA A CATALUNYA EN CAMPANYA EUROPEA

Aquesta matinada activistes de La España en Marcha, han col·locat una bandera espanyola al balcó de l'ajuntament de Cardedeu i una pancarta amb el lema: "España no se discute, se defiende. LA ESPAÑA EN MARCHA".
Segons un comunicat de La Falange (FE) de Barcelona, grup integrat a La España en Marcha han fet l'acció donat que "l'ajuntament de Cardedeu porta anys desobeint voluntàriament la llei, motivat pel seu malaltís odi a Espanya, sense que les autoritats no facin res. Per aquest motiu, veritables catalans, han tornat, encara que sigui per unes hores, no només la legalitat, sinó la dignitat d'un poble que es rebel·la contra la tirania separatista"

 Fotos de l'acció cedides per La Falange-la España en Marcha
Sorprén que La España en Marcha hagi fet l'acció a Cardedeu, donat que d'aquest municipi del Vallès Oriental és  Ana Castillo, número 10 de la llista de Democracia Nacional al Parlament Europeu. Castillo que fins fa dos mesos era la líder de PxC a Cardedeu va optar per DN després de la destitució d'Angalda. 
Democracia Nacional, que inicialment formava part de La España en Marcha, va aquedar exclosa d'aquesta en proposar fer coalició de La España en Marcha amb Soluciona (Alerta Digital). Finalment Soluciona no s'ha  presentat i Democracia Nacional es presenta en solitari.
ANA CASTILLO RUIZ candidata nº10 al parlamento europeo por DN, de 23 años. Aunque nacida en Cardedeu (Barcelona),  sus raíces son andaluzas (Granada). Desde hace más de dos años lleva una incesante lucha contra el separatismo catalán, habiendo sido amenazada, insultada, injuriada, en múltiples ocasiones. Ha sufrido el acoso del entorno radical en su propio hogar. Es una mujer que pese a su juventud es ya toda una veterana en la lucha por la españolidad de Cataluña, joven, con aire fresco, que inspira confianza a muchos de sus conciudadanos, desde que salió publicado en el BOE la inclusión de la joven líder catalana han sido miles los  mensajes de apoyo recibidos de vecinos de Cardedeu, de distintos puntos de Cataluña y del resto de España.
Llegir a la web de Democracia Nacional

ACTE DE LA ESPAÑA EN MARCHA DISSABTE A BARCELONA
D'altra banda la España en Marcha, integrada ara per Alianza Nacional, La Falange (FE), Nudo Pariota Español y Movimiento Católico Español fara el seu acte de campanya dissabte a la llibreria Europa del barri de Gràcia, intervenint, entre d'altres, Pedro Pablo Peña i Manuel Andrino a qui la Fiscalia de Barcelona investiga per un presumpte delicte d'incitació a l'odi i la violència per les seves declaracions el 12 d'octubre passat .
La Plataforma Antifeixista ha convocat una concentració o manifestació que sortirà a les 11 de Fontana  en contra de l'acte de La España en Marcha.

A les 6 de la tarda (hora de la final de la Lliga) acte de Falange Española de las JONS (no integrada a La España en Marcha!) a a la Plaça Universitat de Barcelona


Cap comentari:

Publica un comentari