dissabte, 17 de maig del 2014

P.P.PEÑA: "LA ESPAÑA EN MARCHA ES PRESENTA PER ESTABLIR UN CAP DE PONT EN TERRITORI ENEMIC". Acte electoral a la Llib Europa

Pedro P Peña (AN), J.L.Alonso (FE Catalunya) i Manuel Andrino (cap nacional de FE), a la Llibreria Europa 

Aquest migdia s'ha celebrat a la Llibreria Europa de Barcelona un dels  pocs actes electorals de les quatre candidatures d'ultradreta (Vox a part) que es presenten a les eleccions europees. Ha estat La España en Marcha, autora de l'atac a la seu de la Generalitat a Madrid i hi han intervingut precisament, Pedro Pablo Peña, president de la hitleriana d'Alianza Nacional, i Manuel Andrino Jefe Nacional de La falange (FE), als que la Fiscalia de delictes d'odi de Barcelona els hi ha obert diligències per les seves declaracions a Montjuïc el 12 d'octubre passat. 
A l'acte hi han assistit una cinquantena de persones, mentre fora, a la cantonada de Sèneca amb Passeig de Gràcia on hi havia un cordó policial, un centenar d'antifeixistes, que s'havien concentrat una estona abans a Fontana, demananaven la il·legalització dels grups d'ultradreta i el tancament de la Llibreria Europa.

L'EUROPA DE LES TERMÒPILES I QUE VA LLUITAR A RÚSSIA, FRONT LA DE LA TROIKA
Pedro Pablo Peña ha afirmat que, tot i que es improbable que obtinguin un eurodiputat, es presenten "com a gimnàsia revolucionària amb la voluntat d'establir un cap de pont en territori enemic". Per Peña les eleccions també serviran per conèixer el suport social i electoral de La España en Marcha (LEM), plataforma constituïda aviat farà quatre anys amb l'objectiu d'unificar i aglutinar l'espai social patriota. 

En aquest sentit ha explicat la seva ruptura amb Democracia Nacional (DN), que inicialment pertanyia a la LEM, a causa de la decisió de DN de voler unificar LEM amb el projecte de Soluciona-Alerta Digital. "Nosaltres no podíem anar amb personatges que lideraven Soluciona, com el seu cap a Catalunya -referint-se a l'ex dirigent de PxC Gerard Bellalta-, que va ser condemnat a dos anys de presó per dirigir una xarxa que estafava immigrants amb contractes falsos, els explotava i afavoria la immigració massiva"  
Peña, s'ha referint a les diligències judicials que hi han contra ell a Barcelona per legitimar la lluita armada contra el separatisme, i moderant les seves paraules, ha demanat la suspensió de la Generalitat, i el  procesament per delicte de sedició d'Artur Mas. "La Constitució és pot modificar, però no és pot tocar el subjecte jurídic que l'ha creat que és Espanya. I qui vulgui trencar Espanya està delinquint i fent traïció"

Front l'Europa de la Troika, de l'austeritat i del Tribunal Europeu que ha ordenat a Espanya a alliberar membres d'ETA, ha reivindicat "l'Europa de la Grècia que va lluitar a les Termòpiles que el 480 abans de Crist va lluitar contra l'imperi Persa de Jerjes, l'Europa de l'Imperi Romà, la de la Cristiandat, la de Carlemany, l'Europa germànica i l'Europa que fa 74 anys va lluitar contra el comunisme a Rússia i va ser derrotada a Berlín a la Cancelleria"


LLUITAR CONTRA LA INVASIÓ D'IMMIGRANTS
Peña també ha denunciat els efectes per la raça europea de la invasió extraeuropea. "Hi ha 8 milions d'immigrants a Espanya i 50 milions a tot Europa. Com tenen  molts més fills que nosaltres provocaran un a substitució demogràfica, pel que cal que siguin expulsats cap els seus països".
Per últim s'ha referit a la pertinença a la Unió Europea "que ens va obligar a tancar la siderúrgia i reduir la pesca, l'agricultura i la ramaderia". Per això plantegen  la necessitat de demanar a la Unió Europea la derogació dels tractats de Maastricht i de Lisboa i la sortida de l'euro, "I en el cas que ho rebutgin, demanem la sortida de la Unió".

ANDRINO (FE), EXPULSAR ALS IMMIGRANTS MUSULMANS COM ESPANYA JA VA FER FA 5 SEGLES
Andrino, Alonso i Peña

Manuel Andrino, de La Falange (FE), en una intervenció més encotillada, ha mostrat el seu rebuig a "una Europa que allibera a violadors i deixa en atur als treballadors i famíles espanyoles". I front aquesta Espanya sotmesa a Brussel·les ha defensat aquella potència europea que era "l'Imperi espanyol de Carles I, on no es posava mai el sol". Ha reivindicat una Europa  cristiana que  rebutgi "l'ateisme, la destrucció de la família, i la regulació de l'eutanàsia i l'avortament", i ha rebutjat les opinions de la comissària europea, Cecilia Malmström,  que criticava l'actuació de la Guàrdia Civil a Ceuta. "Qui és ella per dir-nos que hem de fer a les nostres fronteres quan són assaltades?"    
(No confondre La Falange de Manuel Andrino (FE), que pertany a La España en Marcha, amb Falange Española de la JONS, que aquesta tarda han fet un acte a Plaça Catalunya.
En aquest altre acte (el de FE JONS) ha estat agredit el fotògraf Jordi Borràs)  
   
A l'acte de la Llibreria Europa també ha intervingut José Luis Alonso de La Falange de Catalunya, que ha explicat els motius pels que es va fer dimecres a la nit l'acció de posar la bandera espanyola  i una pancarta a  l'ajuntament de Cardedeu, criticant les declaracions posteriors de l'alcaldessa i el tractament que el fet ha tingut als mitjans de comunicació. En aquest sentit Pedro Pablo Peña ha afegit que "d'aquí al 9 de novembre farem moltes més accions com aquesta"

Manuel Andrino, José Luis Alonso i Pedro Pablo Peña
..
Es venien samarretes amb el "Blanquerna Style"

El carrer Sèneca, abans de començar l'acte
Concentració antifeixista a Fontana que ha anat fins al carrer Sèneca



Foto de twitter Kitty Cagues, de l'arribada dels antifeixistes al carrer Sèneca on ha acabat la protesta sense incidents

Més informació a l'article de la Directa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada