dimecres, 16 de maig de 2018

LA POLICIA NO ACONSEGUEIX DESALLOTJAR ELS ULTRES D'HOGAR SOCIAL MADRID DE L'ANTIGA SEU DEL BANC DE MADRID.Si bé aquella vegada no es va fer efectiu el desallotjament per manca d'efectius policials, aquesta vegada ha sigut la impossibilitat de l'operari que escortava la policia que no ha pogut trencar els candaus, ferradures i barres de ferro col·locats a les tres portes de l'edifici.
Quan la policia s'ha presentat amb l'ordre judicial las 9.30 hores, els 20 membres del grup que dormen habitualment allà i seixanta militants o simpatitzants ultres s'han manifestat disfressats amb roba blava i màscares fent una performance similar a la sèrie de TV "La Casa de papel".  
Aquest col·lectiu ultra que dóna ajuda a ciutadans espanyols, no a estrangers ni a espanyols d'origen o fills d'estrangers nacionalitzats, ha estat desallotjat els últims quatre anys d'altres cinc edificis.   Fa catorze mesos estaven a la seu de l'antiga Associació de Militars Mutilats, paluaet on va néixer i morir el fundador de la Legión, Millan Astray. Anteriorment a un edifici de RTVE on es havia tingut la seu l'informatiu franquista El Nodo.   Abans a l'antiga seu del desaparegut Forum Fiulatélico, a un edifici del Ministeri de Treball, i a un edifici del barri de Tetuan del magnat xinès Gao Ping, acusat de tenir vincles mafiosos. La presencia en aquest barri del HSM, va motivar nombroses protestes.
L'Hogar Social Madrid és hores d'ara el moviment ultra més potent i estable d'Espanya i podria ser que la seva lideressa, Melisa (o Melissa) Domínguez es plantegi fer una candidatura d'aquí un any a l'alcaldia de Madrid. Pol´ticament està més a prop dels neonazis grec d'Alba Daurada que dels identitaris xenòfobs del Front Nacional de Le Pen.

Melisa Domíngez, la líder del grup

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada