diumenge, 3 de juny del 2018

MULTITUDINARI ACTE DE VOX A BARCELONA, QUE RENOVA TOTALMENT ELS SEUS QUADRES I LIDERATGES A CATALUNYA. VOX CONFIA AGAFAR EL PROTAGONISME JUDICIAL QUE TENIA MANOS LIMPIAS I HAURÀ DE COMPETIR PER L'ELECTORAT AMB CIUDADANOS. Si VOX agafa força deixarà sense espai als partits ultres espanyols que ja perfilaven dues aliances o coalicions de cara les europees i municipals

Aquest migdia, el partit ultradretà VOX ha fet un acte a un hotel de Barcelona al que han assistit unes mil quatre-centes persones, en el que han carregat contra els partits nacionalistes i independentistes, dels que ha demanat la seva il·legalització, i contra PP, PSOE i Ciudadanos, per no haver actuat amb més fermesa contra el procés català. També han carregat contra el PSOE per pactar amb els independentistes per fer caure Rajoy.
I el que m'ha sorprès de l'acte, més enllà de la gran quantitat de public assistent, és que, tret de Pablo Barranco, que era discretament entre el públic, no hi havia ningú dels qui van formar part de VOX a Catalunya fa quatre anys, quan es van presentar a les eleccions europees. En canvi s'i que hi eren molts ex militants històrics de la ultradreta a Catalunya. També hi havia força gent d e fora de Catalunya, sobretot Saragossa i mdrid, vinguts en autocar. Moltes persones que ahir van ser a la manifestació espanyolista de Mataró portnt banderes catalanes i espanyoles, eren avui a l'acte de l'hotel de Sants, portant només l'espanyola, tal com marca Vox.
 Cap dels qui lideraven VOX a Catalunya fa 4 anys continua al partit (Hernández, Vidal Quadras i Barranco en l'acte de les eleccions europees de maig de 2014)

Així a la candidatura europea de 2015, amb llista única per tot Espanya, estava encapçalada per l'exdirigent del PP, Alejo Vidal Quadras. Anava de número 7 Ariadna Hernández, llavors coordinadora de VOX a Barcelona, habitual del Casal Tramuntana  i que va liderar el  pas en bloc dels 30 militants de Sociedad Civil y Democracia (SCD) de Mario Conde  a VOX. I tenia a l'ex Secretari General Plataforma per Catalunya, Pablo Barranco, de número 47. Doncs avui, cap d'aquests milita activament a VOX. Ariadna Hernàndez va deixar Vox l'agost de de 2015. Barranco, que ha estat a l'acte d'avui entre el públic, va tornar fa dos anys a PxC i està a l'executiva de PxC i de la federació RESPETO, si bé s'especula que estaria abandonant la militància de primera fila a PxC. També eren a l'acte de VOX els exdirigents de PxC, Miguel Ángel Chiquillo i Joan Garriga. Qui sí que seia a primera fila, si bé no ha intervingut, era Álvaro de Marichalar, habitual de les manifestacions de l'últim mig any de DUE, Tabarnia, Somatemps i Democracia Nacional. També era a l'acte el fins no fa gaire delegat de PxC a L'Hospitalet de Llobregat, Daniel Clemente. Clemente, que va anar de número tres a la candidatura de PxC a Viladecans fa tres anys, que va assumir l'intent de reconstruir PxC a L'Hospitalet després del fracàs electoral de les municipals i l'abandonament del partit de la pràctica totalitat de militants a aquesta ciutat on tenien dos regidors. Clemente ara ha entrat a Vox.
Sí que ha intervingut i ha tingut un paper destacat en els parlaments, l'advocat ultra, Jorge Buixadé, que a part de ser l'advocat de l'estat que va intervenir contra la primera consulta a Arenys de Munt, va ser candidat els anys noranta per Falange Española de las JONS, i a les passades municipals va anar de número tres a la candidatura de Partido Familia y Vida amb VOX, que van obtenir 1.505 vots. Buxadé també ser l'any 2012 un dels primers conferenciants en intervenir en el neonazi Casal Tramuntana de Barcelona, que aquells primers mesos es deia MILITIA.També hi ha intervingut l'odontòleg hispano-equatoguineà, Ignacio Garriga, exmilitant del PP de Sant Cugat del Vallès.


 L'advocat ultra, Jorge Buxadé, avui
VOX, tot i la seva manca de representació parlamentària i municipal, ha agafat força exercit d'acusació particular en les diferents causes contra els líders polítics catalans empresonats o imputats per l'1 d'Octubre. De fet, de la mà de l'advocat  Javier Ortega, ara Secretari General de VOX, volen jugar el mateix paper que va fer el seudosindicat ultra Manos Limpias, que exercia d'acusació en nombroses causes, fins que fa dos anys els seus dirigents van ser detinguts i processats per extorsió i altres delictes.  I és aquí on aprofita per donar-se a conèixer si bé no està obtenint gaire suport mediàtic donat que els mitjans espanyolistes i conservadors no volen que agafi força un partit que trauria vots a Ciudadanos.  Ara estem a un any de les eleccions europees i municipals i autonòmiques en algunes comunitats. I poden haver-hi eleccions anticipades a Catalunya i Espanya.
A l'acte d'avui Buixadé ha presentat a la nova coordinadora del partit a Barcelona, Lola Martínez, Javier Ortega ha explicat la tasca judicial que fa VOX, i el president Santiago Abascal a part de demanar la il·legalització dels partits independentistes, i la derogació de la llei de la Memòria Històrica, ha qualificat VOX com un partit perseverant, coherent i clar. VOX ha convocat per avui mateix concentracions davant la seu del PP i ajuntaments demanat la convocatòria immediata de eleccions
 Santiago Abascal
L'advocat i Secretari General de VOX, Javier Ortega
Imatge de la'cte d'avui agafada de Twitter


ELS  ALTRES MOVIMENTS DE LA ULTRADRETA DAVANT LES CONVOCATÒRIES ELECTORALS DE MAIG DE 2019

De cara a les eleccions municipals, europees i autonòmiques de maig de 2019, tot i que pot canviar, sobretot si VOX agafa força, hi ha els següents moviments:
-Una possible candidatura "Juntos por España" de Democracia Nacional, La Falange-FE, Falange de la JONS i Alternativa Española (AES). Aquests quatre grups van anar per separat les passades europees. (Mira resultats)
-Plataforma per Catalunya amb España 2000, Partido por la Libertad i altres grups locals com el del Escorial (pro Valle de los Caídos) coaligats ara a la federació RESPETO farien llistes municipals i potser europea i a algun lloc autonòmica. S'ha de dir que España 2000 d'Alcalà de Henares i els altres municipis madrilenys on tenen representació, estan preocupats per la possibilitat que VOX s'hi presenti.
-L'Hogar Social Madrid, es planteja fa temps presentar-se a les eleccions municipals o autonòmiques de Madrid, amb la seva lideressa, Melisa Domínguez Ruiz al capdavant. L'Hogar Social ha tingut fins ara molts suports econòmics i d'assessorament legal, entre els que hi ha qui els informa des del Castastre sobre quins edificis interessants poden ocupar. L'advocat Miguel Menéndez Piñar, net de Blas Piñar,  porta ara un servei laboralista per treballadors autòctons que ofereix l'HSM. L'Hogar Social només pactaria amb una altra candidatura si fos la seva lideressa la cap de llista.

1 comentari:

  1. Los votos se obtienen saliendo en los medios de comunicación masivos como la televisión y teniendo un discurso atractivo, sea por radical, friki, novedoso, irresponsable, etc.,. Por eso, esta llamada Democracia está en manos de los capitalistas, privados o manejando fondos públicos, que controlan esos medios

    ResponElimina