divendres, 5 de juliol del 2019

ANALITZO AL TELENOTÍCIES COM LA ULTRADRETA S'APROFITA I VOL TREURE RÈDIT DE LA PROBLEMÀTICA DELS MENORS NO ACOMPANYATS. Per les informacions que tinc la concentració d'ahir al Masnou va ser convocada per WhatsApp des de les anomenades Brigadas de Limpieza (anti llaços grocs) del Maresme i altres comarques. El membre de Vox, Jordi de la Fuente (abans MSR i PxC) després de liderar les consignes de la protesta amb el megàfon, va penjar un polèmic vídeo a la xarxa. De La Fuente solia acompanyar a l'ara diputat Ignacio Garriga en la seva campanya electoral per Barcelona



 Imatge de la manifestació contra el centre de menors ahir al Masnou. De la Fuente amb el megàfon.


Aquest migdia he intervingut breument al Telenotícies de TV3 analitzant com l'extremadreta aprofita el problema complex del menors no acompanyats tutelats a Catalunya per sacsejar la situació i obtenir rèdits polítics.
El passat cap de setmana va haver-hi a Canet una violació perpetrada per un jove tutelat que va ser enregistrada per un altre. I dies després va haver-hi un altre menor va intentar agredir sexualment una noia al Masnou,  impedint-ho altres menor tutelats que eren al lloc. Els tres agressors han estat cautelarment internats en centres de règim tancat. 
Pel que he sabut la convocatòria d'ahir va ser feta per WhatsApp per membres de les anomenades Brigadas de Limpieza (que arrenquen llaços grocs), no des dels Segadors del Maresme de José Casado que no era present al lloc dels fets, en estar amb Mónica Lora en un sopar amb dones de Vox. Sí que hi era Daniel Jara, veí del Masnou. He de dir que actualment hi ha un enfrontament o rivalitat entre aquests grups que canvien de nom i d'aliances: Justicieros Nocturnos, Segadors del Maresme, Brigadas de Limpieza, Groc Enlloc, els antics GDR, etc, sorgits de l'entorn del moviment Tabarnia. Antonio Tripiana, que va ser candidat de Ciudadanos per Teià, i l'ara membre de Vox, Jordi de la Fuente, van fer còrrer pels seus grups de WhatsApp la convocatòria. 
El fet és que s'hi va presentar amb el megàfon el militant de Vox de Barcelona, Jordi de La Fuente, I amb el megàfon De La Fuente va liderar les consignes de la manifestació que acabaria amb un atac al centre. Després va penjar a twitter el polèmic vídeo que es pot veure a la notícia de TV3. 
De la Fuente, ara membre de Vox, havia estat número dos i cap de llista per Barcelona del nacional-revolucionari o neonazi MSR i, posterioment, va ser Secretari d'Acció Política de Plataforma per Catalunya. El passat mes de febrer De la Fuente amb la majoria de membres de PxC va entrar a VOX. I durant les dues campanyes electorals d'aquest any, la de les generals d'abril i la de les municipals i europees de maig, acostumava a acompanyar a l'ara diputat de Vox, Ignacio Garriga. 


De La Fuente, acompanyant al diputat Ignacio Garriga en la campanya de les municipals que Garriga era cap de llista per Barcelona





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada