dilluns, 22 de juliol del 2019

CITADES O DETINGUDES PELS MOSSOS DE PREMIÀ 9 MILITANTS O SIMPATITZANTS DE "BRIGADAS DE LIMPIEZA" DE LLAÇOS GROCS, PELS INCIDENTS I AGRESSIONS A LA MANIFESTACIÓ CONTRA EL CENTRE DE MENORS DEL MASNOU EL 4 DE JULIOL. Segosn unes fonts Jordi de la Fuente de Vox ha estat citat per la setmana vinent, però ell ho nega

Nou persones vinculades o simpatitzants de les Brigadas de Limpieza del Maresme (arrenca llaços grocs) i del col·lectiu Groc Enlloc, si bé algunes fonts diuen que són sis, van ser detingudes pels Mossos d'Esquadra i traslladats a la comissaria de Premià de Mar, per interrogar-los pels incidents i agressions dels 4 de juliol al Masnou en la protesta contra el centre o alberg de la Generalitat que acull menors no acompanyats.
Tinc diferents versions sobre el nombre de d'interrogats i si tots va anar-hi detinguts, "acompanyats" pels mossos o si alguns hi van anar voluntariament en ser citats. Daniel J, i el candidat de Ciudadanos a Teia, Antonio Tripiana, estan entre els interrogats. A Daniel J li van portar la citació els mossos a casa, no hi era, i el seu germà va avisar-lo, presentant-se a la comissaria en acabar de treballar.  L'exdirigent de PxC i del MSR, ara membre de Vox, Jordi de la Fuente, ahir no va ser detingut si bé seguns unes fonts se l'ha citat per la setmana vinent, cosa que ell nega. La convocatòria es va fer per grups de WhatsApp de militants espanyolistes anti llaços, si bé no hi van participar els Segadors del Maresme de José Casado.
Els mossos els hi atribueixen delictes de desordres públics, desobediència a la autoritat i delicte d'odi. Sembla que també s'ha interrogat a algú que es manifestava en sentit contrari, en favor dels nois migrats. Després de declarar tots han quedat en llibertat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada