divendres, 11 d’octubre del 2019

150 ultres, convocats per la Coalició ADÑ, amb les dues Falanges, Democracia Nacional i AES es concentren davant de la seu del PSOE a Madrid contra l'exhumació de Franco.

Ahir al vespre uns cent cinquanta militants ultres, convocats per la coalició ADÑ, formada per Falange Española de la JONS, La Falange-FE, Alternativa Española (AES) i Democracia Nacional, van manifestar-se davant la seu del PSOE al carrer Ferraz de Madrid contra l'exhumació de Franco. Un nombre petit de manifestants, pel moment polític que es viu, i que confirma que Vox s'ha menjat l'espai polític i social de la ultradreta.
No es van produir incidents, i el que fou cap de llista a les passades eleccions europees, Martín Sáenz de Ynestrillas,  i  Jesús Múñoz de la Falange-FE van prendre la paraula per denunciar l'exhumació i la Llei de Memòria Històrica.



  A la foto, Norberto Pico, líder de Falange de la Jons,Manuel Andrino, Jefe Nacional de La Falange-FE, Luis Mateos, Secretario Nacional de Democracia Nacional y Rafael López Diéguez d'AES




 Jesús Muñoz i Martín S de Ynestrillas
Fotos obtingudes de @twitter dels grups convocants





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada