divendres, 11 d’octubre del 2019

Democracia Nacional i La Falange-FE, convoquen acte 12 d'Octubre demà a Montjuïc. L'acte pot tenir poca assistència donat que es probable que, si avui s'anuncia que la setmana vinent es farà l'exhumació de Franco, optin per anar a concentracions i misses al Valle de los Caídos. Altres grups ultres es manifestaran com cada any amb Espanya i Catalans, Somatemps, SCC, Som Identitaris, Vox, PP i C'S a Passeig de Gràcia i Plaça Catalunya. Part de Vox anirà a Plaça Catalunya des de la Plaça Artós



La Falange-FE i Democracia Nacional convoquen demà a les 11 del matí a Plaça Espanya i a les 12 a la Plaça Sant Jordi de Montjuïc, on faran l'habitual acte ultra del 12 d'octubre que podria tenir menys assistència si avui el Consell de Ministres posa datat a l'exhumació de Franco, i es convoquen per demà i diumenge noves concentracions i misses al Valle de los Caídos. Aquests grups ja es van manifestar ahir a Madrid davant la seu del PSOE.
Després de la manifestació i acte de 2013, que es va fer poc dies després de l'atac de Blanquerna,  a mida que part dels grups que formaven La España en Marcha es van anar despenjant de la mateixa, el nombre d'assistents ha disminuït a poc més de dues-centes persones.
L'any passat que Democracia Nacional i la Falange-FE van formalitzar la coalició de cara a les europees amb Alternativa Española (AES) i Falange Española de las JONS, es va donar la paradoxa que FE JONS i AES van anar la manifestació i concentració de Passeig de Gràcia i Plaça Catalunya amb Espanya i Catalans, Societat Civil Catalana, el PP, Ciudadanos, Vox, PxC, Somatemps i la neonazi Alianza Nacional, mentre els seus socis d'ADÑ ho feien a Montjuïc. 
La concentració i acte de Passeig de Gràcia i Pça Catalunya de demà la convoca formalment Convivencia Cívica Catalana i s'hi sumaran Societat Civil Catalana, els ultres de Somatemps, Som Identitaris d'Anglada, Vox -amb la gent de PxC ja integrada a Vox-, PP i Ciudadanos. Part dels membres de Vox aniran a Plaça Catalunya amb la manifestació prèvia que s'ha convocat des de la Plaça Artós a les 10,30.
Aprofito per repetir la meva sorpresa pel que fet que Albert Rivera hagi agafat com a lema de Ciudadanos "La España en Marcha", que era el nom de la coalició dels ultres de Blanquerna i Montjuïc. 


 Una part de la ultradreta serà com cada anys a Plaça Catalunya i l'altra a Montjuïc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada