dissabte, 26 d’octubre del 2019

FOTOS DE LES CÀRREGUES DELS MOSSOS DESALLOTJANT ALS MANIFESTANTS ASSEGUTS A LA VIA LAIETANA. Alguns manifestants llençaven ous i pilotes de plàstic a la policia nacional. S'han fet algunes barricades incendiades a Pau Claris, Passeig de Gràcia i carrers propers.

Avui, en acabar la manifestació de 350.000 persones al carrer Marina, per la llibertat del presos i contra la sentència del Suprem, els CDR han convocat davant la Prefactura de la Policia Nacional a Via Laietana.
Hi han anat unes deu mil persones i hi havia que tirava ous, pintura o pilotes de plàstic petites a la furgones de la Policia Nacional. Però cap a les 21,30 els Mossos han fet apartarla gent i carregat, alguns manifestants han respost fet recular als Mossos. I llavors s'ha produït una càrrega Via Laietana amunt i Urquinaona, després de la qual alguns joves han encès barricades al carrer Llúria, Pau Claris i Passeig de Gràcia. Llavors els Mossos fent la tècnica del carrusel, han nat dispersant als manifestants. Els incidents han sigut molt menors que els de la setmana passada i un grup ha anat cap els Jardinets de Gràcia.










































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada