dijous, 16 de maig del 2013

NO ÉS DELICTE QUE PxC SIGUI FRANQUISTA O ADMIRI A QUI VA LLUITAR AMB HITLER, PERÒ ÉS INCONGRUENT QUE L'ADVOCADA GIRONINA CUBANA, GRISEL ODALIS FALCÓN, M'ACUSÉS A L'AUDIÈNCIA DE BARCELONA EL 24 D'ABRIL D'INJURIAR PxC, EN DIR QUE L'ANGLADA ERA FRANQUISTA. Dirigents de PxC desfilant amb la División Azul davant Llanos de Luna

A la vista que es va celebrar a la Sala Tercera de l'Audiència de Barcelona el passat 24 d'abril, l'advocada gironina, d'origen cubà, Grisel Odalis Falcón Falcón (especialitzada en estrangeria i a que l'agost se'm va oferir a fer-m'ho tot gratis!!!!), que defensava la querella de Josep Anglada i PxC contra mi, va al·legar amb gran vehemència que el fet que jo digués que Anglada de jove era un franquista, constituïa una greu injúria i calumnia cap a ell i PxC.
        Ara resulta que diversos dirigents de PxC, com Carlos Oliva (dret a l'esquerra) i probablement l'advocat Joan Garriga (potser és el seu clon...?, abaix, el segon per l'esquerra) van participar i desfilar en l' acte del 169 aniversari de la Guardia Civil, celebrat a la Comandància de Sant Andreu de la Barca el passat dissabte, 11 de maig. (Si no són ells, sinó dues persones que s'hi assemblen molt, que m'ho facin saber i rectifico). Crec que al grup hi ha, al menys, una tercera persona propera o que va als actes de PxC.
        Segons la web de la Guardia Civil era la primera vegada que l'acte hi participaven diverses hermandades civils, militars i tradicionalistes, com la de la División 250 o Divisió Azul, o tropes voluntàries enviades per Franco a lluitar amb Hitler al front de l'est. La delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, va entregar dissabte passat un diploma a la Hermandad de Combatientes de la División Azul, com es veu a les fotos. 
      A la primera imatge, el cap de PxC a Girona, Nacho Mulleras, felicita per Facebook als membres de PxC i la Hermandad que van participar a la desfilada. A la de sota (que publica la Directa), Llanos de Luna felicita i dóna un diploma a un membre de la Hermandad. 
     Llanos de Luna va ser notícia fa uns dies en declarar que calia que hi hagessin "pijos con dinero" perquè consumien i gastaven en aquest temps de crisis.  
 ERC, PSC, CiU, ICV i la CUP demanen la dimissió de Llanos de Luna (clica)
  






 Com es veu a la foto, mentre els membres de les altres agrupacións i germandats militars són persones d'edat que van formar part d'un cos militar, i encara que no es comparteixi els seus ideals, van ser protagonistes d'uns fets -potser la guerra civil amb Franco- o d'uns cossos militars. Però els membres de la Hermandad de la División Azul són persones joves que honoren una causa a la que no van participar i que la història ha qualificat com genocida. Alguns d'ells són dirigents de PxC.  


A sota, manifestació de la coordinadora "España en Marcha" de l'extremadreta a Madrid, a l'homenatge del 9 de febrer a la División Azul

3 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Comprovaré si la informació és certa,
    Gràcies

    ResponElimina
  3. Comprovada la informació, no són certs cert els motius que dius. Un estava malalt i l'altra fora de L'Hospitalet per la mort d'un familiar.
    Xavier

    ResponElimina