dijous, 11 d’octubre del 2018

DEMOCRACIA NACIONAL I LA FALANGE-FE CONVOQUEN DEMÀ A MONTJUÏC, MENTRE SOMATEMPS, ESPANYA I CATALANS, ALIANZA NACIONAL, VOX, PxC i ALTRES GRUPS, SENSE SOCIETAT CIVIL CATALANA, HO FAN A PASSEIG DE GRÀCIA. VOX CONVOCA TAMBÉ UN ACTE PER DISSABTE A SANT VICENÇ DELS HORTS.

Aquest divendres, 12 d'octubre, dia de La Hispanitat, s'han convocat les habituals manifestacions de l'extremadreta sense la participació de Societat Civil Catalana, que ja va fer el seu acte diumenge passat.

DN I FALANGE A MONTJUÏC I LA SEVA CANDIDATURA EUROPEA "ADÑ"
D'una banda Democracia Nacional i La Falange-Fe - els grups autors de l'atac de Blanquerna sense Alianza Nacional-  convoquen com cada anys a les 11 a Plaça Espanya i a les 12 a la Plaça Sant Jordi a Montjuïc on faran els parlaments, la cremada d'estelades i la jura de la bandera espanyola. Aquest any hi ha la novetat que no hi serà el president de DN, Manuel Canduela, donat que va dimitir del càrrec fa un mes. Tampoc no hi serà el fins agost, delegat de DN a Catalunya, Albert Bruguera que va ser cessat del càrrec.
 Imagino que explicaran que DN i La Falange-FE, han arribat a un acord amb López Diéguez d'Alternativa Española (AES) i amb Norberto Pico de Falange de las JONS, per fer una candidatura unitària a les europees que s'anomenarà "ADÑ-Identitad Española".  Aquests grups no es plantegen en cap cas un acostament o pacte amb Vox al que acusen de sionista i lligat a les elits econòmiques espanyoles i mundials.  
Alianza Nacional, que diu que va se exclosa de participar a la coalició ADÑ, no convoca a Montjuïc, sinó a Passeig de Gràcia i Plaça Catalunya.



Democracia Nacional i La Falange-FE presentaran la candidatura ADÑ-Identitat Española

 VOX SERÀ A PLAÇA CATALUNYA
Per la seva banda Somatemps, el Movimiento Cívico Espanya i Catalans,  (sense Societat Civil Catalana) convoquen a sortir en manifestació a Passeig de Gràcia-Provença fins Plaça Catalunya, on hi hauran els parlaments. Han creat una web de la convocatòria anomenada EspañaSomosTodos.es,  on hi ha el manifest i publicaran els grups i partits que s'hi han adherit. Plataforma per Catalunya i Som Identitaris -el partit de Josep Anglada- i Alianza Nacional hi seran. 
Finalment Vox hi ha donat suport explicit i hi serà present, però no diu si hi participaran els sues líders, Javier Ortega Smitz i Santiago Abascal. Però l'acte important de Vox serà dissabte a Sant Vicenç dels Horts -ciutat d'Oriol Junqueras- on Ortega Smith parlarà al costat de l'exregidor de Ciudadanos, ara no adscrit, Santos Mateo Franco.  
Per demà també s'han convocat diverses manifestacions antifeixistes a Barcelona

MOVIMENTS A LA ULTRA DRETA DAVANT EL TSUNAMI D'ORTEGA SMITH?
No es cap secret que hi ha una evident preocupació a Plataforma per Catalunya i la federació Respeto, suma de PxC, España 2000 i el Partido por la Libertad (PxL) per aquesta irrupció de Vox. Respeto i España 2000, amb 7 regidors al Corredor d'Henares a Madrid i el seu líder Rafa Ripoll, han agafat una línia diferent a la d'España 2000 a València on abans d'ahir els ultres valencians van mostrar la seva cara i maneres habituals. Aquestes diferències podrien ser la causa que Respeto y España 2000 tinguin dues sectorials de juventut diferents: Juventud IdentitariaJuventud Nacional.  
 I mentre PxC té clar que la possibilitat de repetir o no bons resultats a Salt i el Vendrell no depén ni es veurà afectada pel tsunami d'Ortega Smith, España 2000 de Madrid i el Partido por la Libertad de José María Ruiz Puerta són conscients que Vox se'ls pot menjar, i això els obligarà a prendre decissions (entrar a Vox o pactar-hi) per sobreviure.
Per la seva banda Anglada, que ha creat el nou partit Som Identaris, i que fa uns mesos va rebre propostes d'estendre el seu partit fora de Catalunya, sembla que es conformarà en intentar obtenir regidors a diferents municipis de Catalunya. Ahir va ser a Badalona, on difícilment pot competir amb Albiol, però va haver-hi manifestació antifeixista contra ell i un fort cordó policial, cosa que ell sempre agraeix perquè li dóna notorietat mediàtica.








 Vox ha publicat avui un twit convocant a l'acte de Plaça Catalunya, però el seu acte important serà dissabte a Sant Vicenç dels Horts, ciutat on Oriol Junqueras ha sigut alcalde.





1 comentari:

  1. Alianza Nacional también tiene una convocatoria, independiente: Barcelona 12 de Octubre.
    Paseo de Gracia - La Pedrera 12:00

    ResponElimina