dijous, 7 de novembre del 2019

QUATRE MEMBRES DE VOX QUE VAN ANAR A LA LLISTA DEL CONGRÉS PER BARCELONA A L'ABRIL, INTEPOSEN AL JUTJAT DE GUÀRDIA DE MADRID UNA DEMANADA CONTRA LA DISSOLUCIÓ DE L'EXECUTIVA PROVINCIAL DE BARCELONA I EL NOMENAMENT D'UNA GESTORA QUE PRESIDEIX L'EXDIRIGENT DE PxC, JUAN GARRIGA, i TÉ COM A SECRETÀRIA A L'EXSECRETÀRIA GENERAL DE PxC, MÓNICA LORA






Cinc militants de Vox Barcelona, quatre dels quals van anar a la candidatura per Barcelona al Congrés dels Diputats de l'abril passat, van interposar ahir al Jutjat de Guàrdia de Madrid una demanda contra la decisió del Comíté Executiu Nacional de dissoldre el Comité Executiu Provincial de Barcelona, notificada fa un mes, i la creació d'una gestora provincial presidida pel l'exdirigent de PxC, Juan Garriga, cosí del diputat Juan Garriga i amb l'exSectrària General de PxC, Mónica Lora, com a Secretària.
L'entrada fa nou mesos dels dirigents del que quedava de PxC a Vox, desplaçant als dirigents i militants històrics del partit i a coordinadors locals de localitats de la demarcació de Barcelona on Vox tenia possibilitat d'aconseguir representació a les municipals, va generar un gran malestar que es va accentuar després del fracàs absolut a les municipals,  en no obtenir Vox cap regidor a la demarcació de Barcelona. Aixó va motivar l'abandonament del partit de militants i dirigents. 
El passat 1 d'octubre els membres de Vox de Barcelona van rebre un correu electònic de  Tomás Fernández Ríos, Vicesecretari Nacional d'Organizació, on es comunicava que s'havia dissolt el Comité Excutiu Provincial, i que es nomenava una gestora presidida per l'exdirigent de Plataforma per Catalunya (PXC), Juan Garriga, amb l'advocat Juan Cremades de Vicepresident, i la fins fa poc Secretària General de PxC, Mònica Lora, de Secretària i Tresorera.
Conseqüentment amb aquests canvis, la fins fa un mes presidenta de Vox a la demarcació de Barcelona, Dolores Martín, que va anar fa mig de número 4 a la llista al Congrés, i l'exvicepresident, Luis Amador que va anar de número 7, han estat exclosos de la lista del 10N. La candidatura per diumenge està encapçalada pel diputat Ignacio Garriga. El regidor de Pozuelo de Alarcón i exmilitant de Juntas Españolas, Juan José Aizcorbe va de segón. Aizcorbe va ser número 4 de la llista de Fuerza Nueva per Barcelona a les eleccions generals de 1982, llista en la que Josep Alsina Calvés, fundador de Somatempts i Societat Civil Catalana, anava de 15 i Josep Anglada de 25.  L'advocat Juan Carlos Segura Just, condemnat l'any 1984 a un any de presó per l'atac amb cóctels molotov a la seu de la UCD a Barcelona perpetrada el 1980 per militants de CEDADE y el Frente de la Juventud va de terecer. I l'exsecretària general de PxC, Mónica Lora va de número 4.  
Vox va obtenir un diputat a les eleccions d'abril, Ignacio Garriga, i algunes enquestes i sondejos pronostiquen que diumenge en podria obtenir dos o tres. 



 Juan Garriga, exdirigent de PxC és el president de la gestora que han impugnat 
Mònica Lora és la Secretària de la gestora de Vox a Barcelona i va de núemero 4 a la candidatura del 10N

Ignacio Garriga torna a encapçalar la candidatura per Barcelona
 L'exdirigent de Juntas Españolas i regidor de Pozuelo de Alarcón va de número 2
 L'advocat Juan Carlos Segura va de número tres a la candidatura del 10N
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada