dimarts, 16 de febrer del 2021

La multitudinària assistència a l'homenatge a la Divisón Azul a Madrid, confirma el canvi d'hegemonia de la ultradreta a Madrid, amb una forta presència d'España 2000 i Bastión Frontral que es mengen l'espai de l'Hogar Social i ADÑ. L'exaltació del nazisme i la criminalització del judaisme fet a l'acte motiva una forta polèmica

                        


La  participació de més de 300 persones a l'acte d'homenatge a la División Azul de dissabte 13 a Madrid, aniversari de la Batalla de Krasny Bor de 1942, al cementiri de l'Almudena a Madrid, organitzat per Juventud Patriota-Juventud Nacional d'España 2000, amb participació de membres de Bastión Frontal, de l'advocat Ignacio Menéndez González Palenzuela, fins ara advocat i col·laborador de l'Hogar Social Madrid, i del dirigent de l'àmbit ultra nacional-revolucionari, Alberto Ayala de Cantalicio, confirma que España 2000, després del trencament de la Federació Respeto, en dissoldre's PxC per anar a Vox, ha radicalitzat el seu missatge i mobilitza ara els ultres de l'àmbit nacional-revolucionari que abans havien estat organitzants a Acción Nacional Revolucionaria, Alianza Nacional, Liga Joven o l'Hogar Social Madrid. 

L'acte de dissabte no va estar organitzar per cap de dels dues Falanges com s'ha dit, sinó per España 2000 i el seu grup juvenil. Grup que trencada la federació Respeto torna a estar liderat per l'històric José Luis Roberto.  Al video de l'acte hi veiem a Isabel Medina Peralta, ex membre de la Falange-FE (sector Andrino), ara militant de Bastión Frontal, culpant als jueus de tot. També intervé l'advocat Ignacio (Nacho) Menéndez, defensor de l'assassí d'Atocha, Carlos García Juliá, ja en llibertat. Menéndez té un gran pes a la ultradeta madrilenya en se fill del capità de vaixell, Camilo Menéndez, autor amb Antonio Tejero del cop del 23-F de fa 40 anys, i es  el cunyat de María Esperanza Piñar López, filla del dirigent de Fuerza Nueva, Blas Piñar López. Ignacio Menéndez és el que al vídeo de l'acte crida a incomplir les mesures de protecció de la Covid i diu que el feixisme és alegria. També es veu al vídeo a  Benigno Maujo Iglesias, de l'Associació de Reservistes Voluntaris de l'Exèrcit, que demana que els assitents es posin firmes i diu que porta al cinturó el "Gott mit uns" Déu està amb nosaltres, com les tropes de la Wehrmacht alemanya. També es veu al vídeo a Alberto Ayala de Cantalicio que des de fa 20 anys mobilitza als joves nacional-revolucionaris, alguns hooligans de futbol Ultras Sur, al Movimiento Patriótico Socialista, al MSR, a la Vieja Escuela, a Acción Nacional Revolucionaria, a Alianza Nacional  a l'Hogar Social Madrid, i ara lidera Juventudes Canillejas i una associació veinal a San Blas-Canillejas. El capellà que intervé és el lefebvrista (escisió contraria als Concili Vaticà II de l'esglèsia catòlica) Javier Utrilla, ordenat l'any  2017 a Econe (Suiza) per la Germandat Sacerdotal Sant Pius X.

La criminalització dels jueus com a culpables de tot i l'exaltació de la lluita al bàndol de Hitler ha generat una forta polèmica amb condemna per part de les ambaixades de Rússia i Israel i l'obertura d'una investigaciò per un  possible delicte d'odi tipificat al'article 510 del Codi Penal.

 

Imatge de l'acte de dissabte a l'Almudena

Benigno Maujo, amb Ignacio Menéndez i Alberto Ayala de Cantalicio darrera

                


Intervenció meva a Els Matins TV3, de dimecres 17 de febrer

Més informació actualitzada sobre Bastión Frontal, clica.


 

2 comentaris:

  1. Del racismo ejercido contra los blancos nunca dices nada. Por ejemplo, no vas a publicar nada con respecto a la siguiente noticia, y si lo publicas dirás que es un hecho puntual o que los menas son las víctimas del sistema o de la colonización:
    https://www.larazon.es/madrid/20210216/yqdvv5weebgaxhmjkhprrt235u.html

    ResponElimina
  2. Hay un cisma enorme en Madrid, entre los independientes, NR, gente de Bastión Frontal y ultras futboleros, y las dos falanges, la de Andrino y la de Pico. Solo hay que meterse en twitter y comprobarlo.

    El hecho de que desde Radio Ya, gente de FE-JONS haya afeado el acto del cementerio, y que tanto Andrino como Maqueda, se hayan desmarcado de dicho acto, después de apoyarlo inicialmente, está provocando un cruce de insultos y reproches muy curioso

    ResponElimina