dimecres, 11 d’octubre del 2017

DEMOCRACIA NACIONAL I FALANGE ES MANIFESTA DEMÀ A MONTJUÏC, ELS CONDEMNATS PER BLANQUERNA QUE HAVIEN D'ENTRAR A PRESÓ AQUESTA SETMANA HAN ACONSEGUIT UN AJORNAMENT DE 20 DIES.. PLATAFORMA, ANGLADA, SOMATEMPS I ALTRES GRUPS ULTRES ES MANIFESTEN COM CADA ANY A PASSEIG DE GRÀCIA I PLAÇA CATALUNYA AMB SOCIETAT CIVIL CATALANA




Demà 12 d'octubre, Dia de la Hispanitat, Democracia Nacional i alguns membres de La Falange-FE es manifestaran a Montjuïc. Manifestació que té lloc, no només en el context actual de la declaració o no declaració de la independència de Catalunya: Si bé s'havia anunciat que la meitat dels condemnats per l'assalt o irrupció violenta a la seu de la Generalitat a Madrid feta el 2013, entrarien a presó aquesta setmana, han aconseguit un anjornament de 20 dies.
Aquest ingrés s'ha fet efectiu onze mesos després que el Tribunal Suprem elevés a 3 anys i 11 mesos o 4 anys de presó, les penes inicials de 6 o 8 mesos imposades per l'Audiència Provincial de Madrid. Tots han fet recurs al Tribunal Constitucional, però els vinculats a Democracia Nacional i el desaparegut Nudo Patriota han demanat l'indult i potser aquest és el motiu pel que han rebut la notificació d'ingrés a presó.
Demà seran pocs els que es manifestaran a Montjuïc perquè altres grups habituals d'aquest acte, que van participar en l'atac de Blanquerna, con Alianza Nacional, van desmarcar-se fa temps de Democracia Nacional i la coordinadora o plataforma La España en Marcha.
Per la seva banda grups ultres o identitaris com Plataforma per Catalunya, Som Identitaris -sigla de Josep Anglada-, Generación Indentitaria o Somatemps, es manifestaran al Passeig de Gràcia i Plaça Catalunya amb Societat Civil Catalana i partits constitucionalistes.
Els anys anteriors el 12 d'octubre hi ha hagut agressions totalemnt injustificades i  incidents violents als carrers de Barcelona, i crec que és molt important que demà no n'hi hagin, donat que podria ser utilitzat pel govern de Mariano Rajoy de cara a un hipotètica declaració de l'estat d'excepció si finalment Mariano Rajoy opta per aplicar els articles 155 o 116 de la Constitució.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada