dimarts, 3 d’octubre del 2017

LA FISCAL EN CAP, ANA MAGALDI, ACORDA OBRIR DILIGÈNCIES PER DELICTES D'AMENACES, COACCIONS I ODI PER HAVER FET MARXAR POLICIES I GUÀRDIES CIVILS D'HOTELS DE CALELLA I PINEDA, I RESPONSABILITZA DIRECTAMENT A L'ALCALDE SOCIALISTA DE PINEDA

Després de les protestes de diumenge al vespre a Calella de la Costa i Pineda contra que s'allotgin als municipis agents del CNP i de la Guàrdia Civil, que van participar en la brutal repressió a col·legis electorals, a les que van respondre alguns guàrdies civils sortint vestits de paisà per colpejar amb les porres a veïns que eren al carrer, els alcaldes de Pineda i Calella i els mateixos propietaris dels hotels, van demanar als agents que marxessin dels seus establiments.  Per aquest motiu la Fiscal en Cap de Barcelona, Ana M Magaldi, ha decreta que s'obri diligències per uns possibles delictes de coaccions, amenaces i d'odi.  I ha encarregat fer la instrucció al Fiscal de Delictes d'Odi, Miguel Ángel Aguilar.
És totalment sorprenent que s'apunti com a un dels possibles responsable d'aquests delictes a l'alcalde de Pineda, que és del PSC. 
Aquí teniu fotos dels fets d'ahir a Pineda i Calella de Jordi Borràs.

Foto: Jordi Borràs
 Fotos: Jordi Borràs

 

























Artículo 512.
Los que en el ejercicio de sus actividades profesionales o empresariales denegaren a una persona una prestación a la que tenga derecho por razón de su ideología, religión o creencias, su pertenencia a una etnia, raza o nación, su sexo, orientación sexual, situación familiar, enfermedad o minusvalía, incurrirán en la pena de inhabilitación especial para el ejercicio de profesión, oficio, industria o comercio, por un período de uno a cuatro años.

1 comentari:

  1. Por cierto, nadie habla de ésto, pero hasta el momento, TODA LA ULTRADERECHA EUROPEA ESTÁ APOYANDO A LOS INDEPENDENTISTAS CATALANES: Nigel Farage del UKIP, la Liga Norte italiana, el FPO austriaco, un diputado de Alternativa por Alemania... ¿Cómo interpretamos que los compañeros de viaje de la burguesía catalana y de las CUP sean partidos como el de Geert Wilders, que hoy mismo ha defendido la independencia de Catalunya?

    ResponElimina