dimarts, 3 d’octubre del 2017

300 JOVES ES MANIFESTEN AQUESTA NIT I MATINADA DAVANT LA CASERNA DE LA GUÀRDIA CIVIL DE TRAVESSERA DE GRÀCIA, COM A INICI DE LA JORNADA DE VAGA. La protesta se suma a la que es fa davant de la Prefectura de la Policia Nacional a Via Laietana i davant dels hotels de Calella i Pineda demanant que marxi la Guàrdia Civil i la Policia Nacional


 Imatges de la concentració a la una de la matinada


La brutal actuació de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil a un centenar de col·legis electoral el passat diumenge ha motivat a diversos llocs de Catalunya, primer davant del hotels de Calella de la Costa i Pineda de Mar, on s'allotgen o allotjaven una part dels agents vinguts a reprimir el referèndum de l'1 d'octubre, i des d'aquesta tarda davant de la Prefectura del Cuerpo Nacional de Policia de Via Laietana. Però aquest vespre després d ela cassolada de les 10 de la nit s'han iniciat concentracions davant d'altres casernes, com la de la Guàrdia Civil de Travessera de Gràcia.
S'han desplaçat al lloc cinc furgones de la Briga Mòbil els Mossos que han fet un cordó d eprotecció davant de la caserna, mentre el joves seuen al carrer tallant el trànsit. Porten cartell amb lemes com "Que se'n vagin", "Caserna de la Guàrdia Civil, Se vende" o "Brigada Piolín". I de manera pacífica i festiva fan crits com "Esto con Franco sí pasaba", "Fora les foces d'ocupació", "Que se'n vagin!", "A les àvies no se les pega", "covards..." Visca la terra... lliure!", "Hem votat", etc.. Entre el concentrat hi havia Pau Llonch de la CUP i l'actor i presentador, Roger de Gràcia.
Poso algunas fotos. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada