dimecres, 7 d’abril de 2021

La Secció 30 de l'Audiència de Madrid suspén l'entrada a presó dels 13 condemnats de Blanquerna que havien d'entrar aquesta setmana i la propera, en espera si el Tribunal Constitucional adment a tràmit el recurs contra el comput de temps de condemna que va fer la Sala Segona del Tribunal Suprem

 (Actualitzat dijous 8 d'abril, 10 matí: La Junta Electoral proclama candidatura Falange 4-M, amb Andrino cap de llista i un altre condemnat de 8è, en entendre que no estan inhabilitats)

La Secció 30 de l'Audiència Provincial de Madrid ha suspés l'ordre d'ingrés a presó dels 13 condemnats de Blanquerna que tenien ordre d'ingrés voluntari per ahir o per la propera setmana per començar a complir la pena de dos anys i set o nou mesos, imposada per la Sala Segona del Tribunal Suprem, en espera de si el Tribunal Constitucional admet o no a tràmit el nou recurs d'empara presentat pel afectats. Aquesta suspensió no afecta al catorzè condemnat, Juan Luis López García de Falange, que està fugit a l'estranger i té una ordre de cerca i captura. 

El motiu del recurs presentat al Constitucional és que segons els advocats dels condemnats, no s'haguessin hagut de computar juntes de cara al compliment o no de penes de fins dos anys de presó,  les dues penes que tenen, una per un delicte d'interrompre un acte públic, de set mesos de presó, i la de desordres públics de dos anys. Si es comptessin per separat, no superarien els dos anys i no haurien d'entrar a presó. Els condemnats també estan a l'espera de l'acceptació o no de les peticions d'indult. 

Així doncs, els 13 ultres vinculats o simpatitzants de La Falange, Alianza Nacional, Democracia Nacional i el desaparegut Nudo Patriota tenen un nou ajornament de la condemna per l'assalt de l' 11 de setembre de 2013 a la seu de la Gneralitat a Madrid.  

 

Pedro Chaparro, Secretari General de Democracia Nacional, recollint ahir a l'Audiència Provincial de Madrid l'ordre d'ingrés a presó, ara suspesa de nouManuel Andino, Cap Nacional de La Falange-FE, amb Sergio Reguilón, que havien d'ingresar a presó ahir amb tres falangistes més i s'els hi ha ajornat, sortint de l'Audiència Provincial de Madrid da fues setmanes quan van recollir l'ordre d'ingrés ara suspesa

 


Cap comentari:

Publica un comentari