dijous, 13 de febrer del 2014

JUAN CARLOS FUENTES CONFIRMA AL 9TV QUE ANGLADA VA RETIRAR 32.000 EUROS LA MATINADA DE DILLUSN DESPRÉS DE SER DESTITUÏT. Els regidors de Torelló i Taradell neguen donar suporta a Anglada

El regidor de PxC de Vic, Joan Carles Fuentes ha confirmat aquest vespre al 9TV, que Josep Anglada va retirar 32.000 euros d'un dels comptes de PxC de Vic la matinada de dilluns. Sigui o no coincidència, Anglada em va dir ahir el Mercedes que s'havia comprat valia 32.000 euros.
També es confirma la informació que la nit de diumenge Josep Anglada es va presentar al domicili de les regidores vigatanes de PxC, Pilar Catalán i Cristina Gayoso (A la de Fuentes no hi va poder anar donat que viu al Baix Penedès) visiblement irritat, i en un dels casos, segons algunes de les versions, va ser requerida la presència de la Guàrdia Urbana.
Anglada ha replicat, dient-me que va treure 12.000 euros per evitar que se'ls quedés J C Fuentes que l'anaven a desnonar.

D'altra banda els regidors de Torelló i Taradell han desmentit que donessin suport a Anglada en un comunicat fet públic avui. Aquests regidors estan amb la direcció de PxC que va destituir Anglada dissabte.  


ANGLADA JA TÉ NOU TWITTER I S'ESTRENA AMB UN COMENTARI SOBRE QUINA BANDERA TÉ ARMENGOL A CASA SEVA
Josep Anglada ha estrenat avui nou compte de twitter i una de les primeres piulades ha estat  sobre quina bandera és la d'August Armengol. Pel que insinua podria ser una bandera germànica prohibida a molts llocs que diverses persones em van dir fa temps que tenia a casa seva del Vendrell. Però si a Anglada no li agrada aquesta bandera i el símbol que hi té, per què el va fer Vicepresident? 
Pel que fa a l'acusació que la matinada de dilluns va treure 32.000 euros d'un compte, Anglada m'ha dit que només en va treure 12.000 i era per evitar que J.C Fuentes se'ls quedés per pagar els deutes del pis del Baix Penedès on viu, que l'anaven a desnonar.

1 comentari:

  1. Més respectable és qui té una bandera, del color que sigui, essent honest , que qui no en té cap i només s'interessa per quedar-se diners.

    ResponElimina