dimecres, 9 de juliol del 2014

CONTINUA L'ESPERPENT AL PLE DE VIC PER LA RUPTURA DEL GRUP DE PxC. Marta Riera desallotjada del Ple en negar-se a canviar de lloc com a "no adscrita". Anglada denuncia a la mare de la regidora de Mataró, Mònica Lora


 (Foto: Osona.com)
El culebrot iniciat amb la destitució de Josep Anglada va viure al ple municipal de dilluns a Vic un nou capítol, quan l'alcalde, després de la resolució judicial que desestimava la petició de restitució cautelar d'Anglada a la presidència de PxC, va fer efectiu la sortida d'Anglada i de la regidora Marta Riera del grup de PxC, de la que es va donar compte el ple passat. L'abandonament del grup i el pas a "no adscrits" exigia segons l'alcalde un canvi de seients o escons.  
  Tots dos, per acord de la Junta de Portaveus, a proposta de l'alcalde, havien de deixar la banda dreta per passar a la de davant, on seien fins ara Xavier Tornafoch d'Iniciativa i Iban Lapeira de Solidaritat, els quals havien d'ocupar els llocs fins ara d'Anglada i Riera. Però els regidors, ara no adscrits, Josep Anglada i Marta Riera, s'hi van van negar.
Després que l'alcalde els cridés a l'ordre tres vegades, va suspendre momentàniament el ple. Si bé Anglada va passar a l'altra banda, Riera s'hi va negar, havent estat expulsada de la sala per la Guàrdia Urbana.  


EXPULSAT EL REGIDOR DE MATARÓ J G PONCE PER ANAR A LA REUNIÓ AMB ANGLADA

Com ja vaig informar la setmana passada, després de la reunió del corrent de Refundació Democràtica de PxC, liderat per Anglada, a la que van assistir diversos regidors com Maria Osuna de Salt i J Gabriel Ponce de Mataró, Plataforma x Catalunya ha expulsat al regidor mataroní, José Gabriel Ponce, que ara serà regidor no adscrit.
I la tensió per la destitució de Ponce ha motivat una denúncia d'Anglada contra la mare de la portaveu del PxC de Mataró, Mònica Lora, a qui acusa d'haver-lo amenaçat d'agredir-lo físicament. Publico a sota el comunicat d'Anglada:
  
ANGLADA DENUNCIA AMENACES D’AGRESSIÓ FÍSICA

La mare de Mònica Lora (PxC) i el company sentimental de la regidora de Mataró David Parada (PxC) apareixen a l’atestat policial

Josep Anglada i Rius, fundador i màxim dirigent de Plataforma per Catalunya, va denunciar ahir a la nit davant els Mossos d’Esquadra una trucada telefònica d’una persona que, amb veu de dona, s’ha identificat com a mare de la regidora de PxC a Mataró Mònica Lora i ha amenaçat amb presentar-se a Vic per “fer-te desaparèixer del mapa”. L’autora de la trucada volia impedir que Anglada continués, suposadament, criticant la Sra. Mònica Lora i el company sentimental de la filla, el Sr. David Parada, membre del Consell Executiu de la PxC. Fos qui fos el personatge, va fer extensives les seves amenaces al regidor de PxC a Mataró Juan Gabriel Ponce, recentment expulsat per assistir a una reunió del Corrent Intern de Refundació Democràtica de PxC celebrada a Barcelona el passat 28 de juny. Anglada ha manifestat que “no és el primer cop que rep amenaces i també ha denunciat David Parada per dir-li, en una recent trucada telefònica, que tingués cura de les seves esquenes”. Tota aquesta situació és el resultat del fracassat intent de destituir Anglada com a president de PxC i apoderar-se del partit per part d’un grupuscle ultradretà que, davant la reacció de les bases del Plataforma per Catalunya en defensa del seu president Josep Anglada, tem ara perdre els càrrecs i les nòmines de regidor, però també l’honorabilitat, després d’una inacabable cadena de malifetes i mentides. Anglada ha reclamat un cara a cara amb “l’incompetent general” Robert Hernando i un congrés assembleari extraordinari per a demostrar, en presència de tots els afiliats, que les acusacions vessades contra la seva gestió com a president de PxC són completament falses i calumnioses.

Corrent Intern de Refundació Democràtica
Plataforma per Catalunya
Barcelona, 4 de juliol de 2014


3 comentaris:

  1. La foto no és correcte.vull pensar que és un error.Ningú és perfecte

    ResponElimina
  2. sóc regidor de pxc i a la foto surten companys també regidors,alguns que tú mateix menciones a l´article i que no volem anglada per a res.

    ResponElimina
  3. Quina foto no és perfecte?
    La que els municipals fan fora a la Marta Riera o la de sota on hi ha la regidora Mònica Lora i la seva mare?

    ResponElimina