dijous, 24 de juliol del 2014

PROTESTA DE LA CAMPANYA BDS-ISRAEL, CONTRA LA MASSACRE A GAZA. Aquesta tarda manifestació a Barcelona


Avui se celebraran a moltes ciutats de Catalunya, de l'Estat i d'arreu del món manifestacions en contra de l'ofensiva d'Israel a Gaza. 
A Barcelona la campanya "No més complicitats amb Israel"  i el BDS Boicot Desinversions i Sancions a Israel, han convocat una acció prèvia de protesta, citant als participants al metro d'Entença, donat que, com en anteriors accions, com l'ocupació de la Secretaria d'Universitats i Recerca, no s'informa fins moments abans del lloc on es pensa fer l'acció. 

A pocs metres de la boca de metro d'Entença, on s'han congregat un centenar de persones, hi havia diferents vehicles de mossos d'esquadra i, també el periodista Rubèn Novoa de l'associació "Israel a Catalunya", el qual conversava amb els caps del agents.

Rubèn Novoa, a la foto de dalt parlant amb els cap de mossos d'esquadra al costat del metro d'Entença, quan encara no se sabia on es faria l'acció. En el recorregut cap a la seu del PP i durant l'acció ha parlat diverses vegades amb els agents. A sota, al costat de la seu del PP.



Seguits per agents de paisà de mossos i de membres d'un altre servei d'informació, s'ha anat fins la seu del PP al carrer Urgell on, instants d'arribar els manifestants, els mossos han fet un cordó a la porta.   Llavors, en no poder entrar a la seu del PP, s'ha tallat durant vint minuts el carrer Urgell, s'ha llegit un manifest demanant que Espanya retiri el seu ambaixador a Israel, denunciant el silenci dle govern central front els atacs indiscriminats i el règim d'aparheid vigent cap els palestins. S'ha demanat la fi el genocidi a Gaza i del bloqueig que pateix la franja. Després de tombar-se a terra coberts amb llençols, simulant els morts, ha acabat l'acció.
 
 
 Poso a sota el tuït de la denuncia que va fer Novoa contra BDS per manifestació il·legal, coaccions i incitació a l'odi i la violència per motius de raça o religió, el dia de l'acció al Secretariat d'Universitats. Avui, conversant en diferents moments amb els mossos d'esquadra, ha seguit de prop tota l'acció. Novoa, també va denunciar per antisemitisme al periodista Joan Roura i va demanar el seu cessament 
                                          




I A LA TARDA MANIFESTACIÓ FINS LA PLAÇA SANT JAUME

Pancarta de l'associació Junts (Jueus i palestins)





Fotos de la tarda agafades de facebook



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada